IPA SD – Newsletter IPA IAC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Petanestu godišnjicu kluba IPA splitsko dalmatinska obilježava aktivno, a da smo prisutni na međunarodnoj razini potvrda su i članci objavljeni u redovitoj PDF publikaciji – Newsletter, IPA međunarodnog administrativnog centra.

Konferencija Sigurnost povijesnih gradova i V. međunarodni turnir u preciznom streljaštvu, produkt su timskog rada članova i prijatelja kluba, prepoznat od brojnih sekcija ( Njemačka, Slovačka, Češka, Bosna i Hercegovina, Kanada , Sjedinjene Američke Države, Slovenija, Crna Gora, Velika Britanija ) čiji su predstavnici ove godine sudjelovali na događanjima u organizaciji kluba.

Biti dobar domaćin u Splitsko dalmatinskoj županiji  i rado viđen gost na brojnim IPA događanjima kojima se odazivaju naši članovi, način je razmišljanja i funkcioniranja kluba IPA SD.

www.ipa-iac.org

http://www.ipa-iac.org/newsDetails.php?newsId=700

http://www.ipa-iac.org/newsDetails.php?newsId=698

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.