IPA LOGO final SPLIT

IPA SD PP Omiš prvaci u Češkoj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uz potporu regionalnog kluba IPA SD, malonogometna ekipa IPA SD – PP Omiš, sudjelovala je 09.10.2015. na VII. međunarodnom memorijalnom turniru “Zdenek Juroš”. Turnir se održava u spomen na kapetana Češke policije Zdeneka Juroš. Kapetan Juroš tragično je preminuo tijekom ljetovanja u Republici Hrvatskoj, 2002.godine.

Turnir je održan 09.10.2015 godine u mjestu Smilovice, Republika Češka. Uz ekipu RK IPA SD – Omiš, nastupile su i ekipe iz IPA Slovačke, Poljske i Češke. Nakon osvojenog prvog mjesta 2013 godine, ove godine ekipa vrsnih malonogometaša je ponovila najbolji rezultat, što do sada nije nikome uspjelo.

Do prvog mjesta trebalo je pobijediti u pet susreta uz jedan neriješen rezultat.

Osim pehara za pobjednika turnira, naš Tomislav ponio je i onaj za najboljeg igrača što je dodatno uljepšalo sportski uspjeh.

Klub  IPA SD  predstavljali su djelatnici PP Omiš, koji vlastitim trudom održavaju tradiciju sudjelovanja na ovom vrijednom turniru držeći se načela osnivača IPA-e Arthura Throopa – Služiti kroz prijateljstvo / Servo per Amikeco !

Foto galerija

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.