IPA SD – treći na turniru u Belgiji – 2012.

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Već tradicionalno u studenom , malonogometna ekipa kluba IPA SD, + 35, i ove se godine natjecala na turniru „World police futsal tournament”, u Belgiji od 26. do 30.11.

Između 28 ekipa u kategoriji veterana, nakon deset pobjeda i jednog poraza uz gol razliku 35:4, u Split su donijeli brončanu medalju.

Uz izvrstan nastup i mali nedostatak sportske sreće na putu do zlata, putovanje i boravak u Njemačkoj i Belgiji ostaju kao lijepa uspomena.

Na proputovanju kroz Njemačku, našu je ekipu ugostio vlasnik restorana „Zagreb” u Limburgu, Filip Šundov zajedno sa prijateljima kluba gospodom Klausom Peter Willsh, njemački parlamentarac, Josipom Špoljarić, konzulom u Frankfurtu i Antom Šimunović, hrvatskim poduzetnikom u Njemačkoj.

Iseljenik iz Postrane, Tonći Perišić ugostio je klub IPA SD u restoranu Zagreb” u Antverpenu.

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.