IPA LOGO final SPLIT

IPA SD u Livnu

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Studijsko putovanje u Livno i obilazak franjevačkog samostana Svetog Petra i Pavla na Gorici, ostat će dugo u pamćenju članova kluba i djelatnika PU SD koji su subotu 5. travnja iskoristili za stjecanje znanja i nova prijateljstva.

Naime, uz idiličnu ljepotu livanjskog kraja, kulturu i tradiciju predstavljenu u postavu muzeja na Gorici, doček  i dobrodošlica našeg domaćina gvardijana i predstavnika PU Livno te IPA sekcije BiH nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Poslužilo je i vrijeme pa su putnici nakon razgleda izložbe Gabriela Jurkića, arheološkog postava i suvremene zbirke muzeja, iskoristili priliku za šetnju i kavu u središtu Livna.

 

Privatna zbirka starinskih alata, dokumenata i predmeta koje su koristili starosjedioci ovog kraja vrijedna je pažnje, a stručni komentari policijskog kapelana  Fra. Žarka Relote dodatno su oplemenili ovo korisno i ugodno druženje.

 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran