IPA LOGO final SPLIT

Ipa Split na Kuglačkom turniru na Plitvicama

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv organizatora IPA Lika muška i ženska ekipa IPA Split sudjelovala je na VI. Međunarodnom Kuglačkom turniru koji se ove godine po prvi puta održao na Kuglani Hotela “Jezero” na Plitvičkim Jezerima. U prekrasnom ambijentu Plitvičkih Jezera koje su svi imali priliku i obići u pauzi turnira održan je vrlo jaki i kvalitetan turnir kojom prilikom je ženska ekipa zauzela četvrto mjesto, dok  muška ekipa u konkurenciji prvoligaških igrača nije imala velike šanse, te je zauzela peto mjesto. Za ipak dobar rezultat pobrinuo se nač član Ivan Gilić koji je u pojedinačnoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i zasluženo se okitio srebrom.

Po završetku turnira večera se održala u restoranu “Macola” u Korenici, a čiji je vlasnik počasni član IPA Lika Željko Orešković-Macola, gdje je fešta uz dobru glazbu i ličke specijalitete potrajala do dugo u noć.

Zahvaljujemo IPA Lika na odlično organiziranom druženju i turniru, te se nadamo skorom viđenju na nekom drugom druženju uz našu krilaticu SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.