IPA LOGO final SPLIT

IPA Zapadno-hercegovačke županije pobjednik Kupa sv. Mihovila u malom nogometu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu svečanog obilježavanja Dana Hrvatske policije, održan je Kup sv. Mihovila u malom nogometu, koji je okupio 13 ekipa iz različitih policijskih postaja te drugih policijskih organizacija. Turnir je organizirala IPA splitsko-dalmatinska, a mjesto događanja bio je Klis, povijesni grad poznat po svojoj bogatoj povijesti i monumentalnoj tvrđavi.

Ovaj nogometni turnir nosi ime po sv. Mihovilu, zaštitniku policajaca, te je postao tradicionalna manifestacija koja okuplja policijske službenike. Sudionici su se natjecali u žaru igre, ali i zajedništvu, kako bi obilježili svoj dan na sportski način.

Uzbuđenja na terenu nije manjkalo, a natjecatelji su pružili svoj maksimum u svakoj utakmici. Sudjelovalo je čak 13 ekipa, što je dodatno podcrtalo važnost ovog turnira za policijsku zajednicu. Nakon uzbudljivih susreta, došlo se do konačnog poretka i pobjednika.

Nakon brojnih napetih trenutaka, ekipa IPA Županije zapadno-hercegovačke zasjala je na prvom mjestu turnira. U napetoj finalnoj utakmici pobjedili su ekipu PGP Imotski boljim izvođenjem jedanaesteraca.
Policijska postaja Trogir zauzela je treće mjesto i osvojila brončanu medalju.

Osim momčadskih uspjeha, turnir je također prepoznao izvanredne pojedince. Luka Ugrin iz Policijske postaje Trogir proglašen je najboljim igračem turnira, dok je Bernard Glavina iz ekipe IPA Zapadno-hercegovačke županije, odnio titulu najboljeg golmana.

Što se tiče najboljih strijelaca, Goran Perković Šantar iz Policijske postaje Imotski i Ante Čurčić iz I. Policijske postaje Split postigli su po 6 pogodaka tijekom turnira, dijeleći titulu najboljeg strijelca.

Nagrada za fair play pripala je također ekipi IPA-e Zapadno hercegovačke županije.

Svečanost dodjele nagrada bila je trenutak radosti i ponosa za pobjednike. Načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske, gospodin Slobodan Marendić, osobno je uručio nagrade pobjednicima. Njegove riječi podrške i čestitke svim sudionicima turnira dodatno su naglasile važnost sportskog duha i zajedništva unutar policijske zajednice.

Ovaj turnir nije samo sportsko natjecanje, već i prilika za povezivanje i jačanje zajedništva među policijskim službenicima koji svakodnevno rade u službi zajednice.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama