IPA LOGO final SPLIT

IX. Nogometni Kup – sv. Mihovil 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn

U nastavku proslave blagdana sv. Mihovila-Dana policije naš Klub je u suradnji s PU SD poštujući sve epidemiološke mjere organizirao IX Nogometni Kup – sv. Mihovil. Tom prilikom na igralištu NK „UNION“ na TTTS u Splitu okupilo se 11 ekipa iz slijedećih ustrojstvenih jedinica: I. PP Split, PP Makarska, Solin, Kaštela, Trogir, PGP Trilj, PGP Imotski, PPP Split, PPRP Split, IJP Split i PU SD-Droge.

Po završetku natjecanja uslijedio je prigodni domjenak, te je od strane dožupana SD Županije i počasnog člana Kluba gosp. Ante Šošića upućen prigodni pozdrav svim prisutnima, nakon čega je zajedno s tajnikom Kluba Divnom Popović, predsjednikom Kluba Pericom Orešković i članovima UO Denisom Mrkonjić i Jadrankom Rusić izvršena dodjela nagrada i pehara kojom prilikom su ostvareni slijedeći rezultati.

Najbolji golman je Elvis Perković IJP Split, dok je najbolji strijelac turnira Josip Vrdoljak, također iz ekipe IJP Split, boljim izvođenjem penala pehar za 3. mjesto osvojila je ekipa PGP Trilj, te je na taj način zadnji pobjednik turnira PPP Split ovaj puta ostao praznih ruku.

Pobjednik turnira je ekipa IJP Split koja je u finalu uvjerljivo nadigrala odličnu ekipu PPRP Split, te na taj način osvojila pehar za 1. mjesto i prelazni Pehar na godinu dana.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima na sudjelovanju, posebno se želimo zahvaliti našem domaćinu “NK UNION” i počasnom članu Mati Budimir, kao i predsjedniku NO Kluba Miomiru Bubalu koji je osigurao muziku i izvođenje Himne na početku dodjele pehara.

Nadamo se da je i ovo druženje na kojemu se okupilo preko 150 natjecatelja i prijatelja dobar primjer druženja članova, zaposlenika naše PU-e kao i umirovljenika da se vide i okupe povodom proslave našeg zaštitnika sv. Mihovila, a sve uz našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO        

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga