IPA LOGO final SPLIT

IPA SD na koncertu – Ja mogu sve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dobre vibracije i želja da se uspije u humanoj nakani obilježile su humanitarni koncert 2. travnja 2013. u dvorani ŠC Gripe. Organizatori iz Centra za autizam i zaklade Kap za slap, uz potporu ljudi dobre volje i velikog srca, nastavili su sa Regionalnim klubom IPA splitsko dalmatinska u prosincu 2012. započetu akciju prikupljanja sredstava namijenjenih nabavi mini busa i uređenju prostorija Centra.

Pomoć i potporu koju su u organizaciji pružili RK IPA SD i Policijska uprava SD prepoznali su i zahvalni organizatori, a ponos je vidjeti i službeno znakovlje Sekcije zajedno sa logom ostalih pokrovitelja i institucija koje su pružile pomoć u organizaciji.

Uz RK IPA SD odazvali su se i iz Ministarstva branitelja, Udruge specijalne policije, Branitelji SDŽ, Udruga branitelja i logoraša Zagreba, Crveni križ, HGSS Split, Zaklada za djecu Ararita, Županija SD i Grad Split te tvrtka Euro Contego – Žalac Security iz Splita.

 Fotogalerija

 

 

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.