IPA SD na koncertu – Ja mogu sve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dobre vibracije i želja da se uspije u humanoj nakani obilježile su humanitarni koncert 2. travnja 2013. u dvorani ŠC Gripe. Organizatori iz Centra za autizam i zaklade Kap za slap, uz potporu ljudi dobre volje i velikog srca, nastavili su sa Regionalnim klubom IPA splitsko dalmatinska u prosincu 2012. započetu akciju prikupljanja sredstava namijenjenih nabavi mini busa i uređenju prostorija Centra.

Pomoć i potporu koju su u organizaciji pružili RK IPA SD i Policijska uprava SD prepoznali su i zahvalni organizatori, a ponos je vidjeti i službeno znakovlje Sekcije zajedno sa logom ostalih pokrovitelja i institucija koje su pružile pomoć u organizaciji.

Uz RK IPA SD odazvali su se i iz Ministarstva branitelja, Udruge specijalne policije, Branitelji SDŽ, Udruga branitelja i logoraša Zagreba, Crveni križ, HGSS Split, Zaklada za djecu Ararita, Županija SD i Grad Split te tvrtka Euro Contego – Žalac Security iz Splita.

 Fotogalerija

 

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.