Kaznena prijava policije – radionica u klubu IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Potičući strukovni razvoj, u organizaciji upravnog odbora regionalnog kluba IPA SD, u klupskim je prostorijama 19. studenog 2015.održano predavanje i radionica na temu „Kaznena prijava policije”.

Na radionicu planiranu u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom i PU splitsko dalmatinskom, pozvani su policijski službenici Policijskih postaja koji izravno sudjeluju u pripremi i izradi složenih kaznenih prijava. Uspješno strukovno okupljanje potvrdilo se kao odlično mjesto razmjene iskustava, osvježavanja znanja i unaprjeđenja međusobne komunikacije.

Neka praktična pitanja postavljena zamjenici ŽDO, pomogla su usmjeriti raspravu upravo na razjašnjenje dvojbi kod tumačenja i primjene ZKP-a, Zakona o policijskim poslovima i ovlastima te Protokola o suradnji odvjetništva i policije.

Dvadeset kriminalista raspoređenih u pet radnih skupina, odlično su prihvatili model baziran na analizi slučaja, uz kritičke osvrte moderatora i zamjenice ŽDO kod završnih izlaganja.

 

 

 

 

 

 

 

Primijenjeni model edukacije nastaviti će se kroz mjesečna tematska okupljanja uz suradnju sa širokom listom partnera.

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.