IPA LOGO final SPLIT

Klub IPA SD u lokalnoj zajednici

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uz organizaciju različitih događanja i okupljanja članova i prijatelja kluba, Upravni odbor IPA SD aktivan je i kod pronalaženja partnera u djelatnostima važnim za svakodnevicu i organizaciju života naših članova.

Klikom na poveznicu Popusti, na naslovnici stranice www.ipa-split.hr otvara se lista partnera sa opisom djelatnosti i pogodnostima koje se ostvaruju na temelju obnovljenog članstva u klubu.

Naš „paket zdravlje” obuhvaća odličnu ponudu Croatia zdravstvenog osiguranja, očne poliklinike Medić – Jukić kao i fitnes kluba „Guliver energija”.

Poslovni partneri iz tvrtki „Mister Mot” , „Hervis”, „Pittarello” , „Frizerski studio – Kaleta” dio su paketa „ sport i moda”.

Auto klub „Split” i HAK kao i „Jadransko osiguranje” pomažu u brizi oko limenih ljubimaca, a „Geoprojekt” nudi povoljnije uvjete legalizacije objekata.

Specijalistička oprema dostupna u prostorima tvrtke „Aservo” našim je članovima ponuđena po povoljnijim uvjetima uz stručne upute iskusnih instruktora.

Uz partnere kluba na stranici http://www.ipa.hr/može se informirati i o partnerima Hrvatske sekcije na cijelom području RH što je još jedan dobar razlog proučiti stranice prije nego se odlučite za nabavu i aktivnost.

Poveznica

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama