IPA LOGO final SPLIT

Mali nogomet – prelazni pehar 2013. u Vrgorcu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Malonogometni turnir IPA SD – 2013, organiziran povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, održan je na terenima NK Turnovac u Splitu, 28.9.2013.

Pozivu kluba IPA SD odazvalo se 10 ekipa: Postaja aerodromske policije, I. PP Split, Interventna jedinica policije, Postaja granične policije Trilj, PP Imotski, PP Vrgorac, PP Trogir, Odjel za PEZ, Veterani PU SD i ekipa pravosudne policije.

Cjelodnevni turnir je uz natjecatelje privukao kolege kao i prijatelje kluba, pa je više od 150 zainteresiranih dio dana provelo u prijateljskom okruženju. Dakako, na terenu nije nedostajalo sportskog naboja. Prepoznaju se tu i neki raniji rivali, rezultatski dugovi i jaka želja za pobjedom.

Nakon natjecanja po grupama i polufinala, o trećem mjestu odlučivalo se izvođenjem penala. Iskusna ekipa Veterana PU SD za nijansu je koncentriranija od kolega iz Postaje aerodromske policije.

U finalu, nakon 20 minuta tvrde igre i rezultata 0:0, pobjednik je odlučen penalima, a ovaj put prelazni pehar odlazi u PP Vrgorac. Ekipa PP Imotski teško se odrekla trofeja priznajući zasluženu pobjedu Vrgorčana.

Uz roštilj legendarnog Frane Bućana, svi su našli razlog za zadovoljstvo planirajući pripreme za sljedeću godinu.

Fotogalerija

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.