IPA LOGO final SPLIT

Martina Klapež, Ivan Maslić i Ekipa SJIP osvojili Kup. Sv. Mihovila u streljaštvu 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Stobreču je danas u organizaciji IPA-e Split i PU splitsko – dalmatinske održan tradicionalni Kup Sv. Mihovila 2022. – turnir policijskih postaja u streljaštvu. Na strelištu JU športski objekti Split takmičilo se 59 policijskih službenika iz gotovo svih policijskih postaja, a natjecanje nije omela ni kiša koja je povremeno padala.


Maksimalni učinak je imala Martina Klapež iz PGP Trilj, koja je jedina pogodila svih sto krugova te osvojila zlatnu medalju u ženskoj kategoriji.

Srebro je osvojila Silva Vržina iz I. policijske postaje s pogođenim 91 krugom, a broncu Danijela Čevra iz Sektora krim. policije PU SD s pogođenim 71 krugom.


U muškoj kategoriji najveći broj krugova pogodio je Ivan Maslić iz I. policijske postaje (99), drugo mjesto osvojio je Karlo Klarić iz SJIP (98), a bronca je pripala Stipi Baraču iz Sektora za granicu PU SD (98).

Ekipa Jedinice specijalne i interventne policije – Denis Marunčić, Miro Bilandžić i Stjepan Vugdelija osvojila je zlato u ekipnoj kategoriji s pogođena 292 kruga. Druga je bila  ekipa iz JSIP Dino Grizelj, Ivan Rajčić i Karlo Klarić s pogođenih 289 krugova, dok je treće mjesto osvojila ekipa PP Sinj – Ivan Bilić, Ante Vukas i Ante Božinović – 280 krugova.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.