IPA LOGO final SPLIT

Na humanitarnom turniru IPA ŽZH u Posušju

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv prijatelja iz kluba IPA županije zapadnohercegovačke, naš se malonogometni tim pridružio humanitarnom turniru plemenitog cilja, 8 studenog 2014. u Posušju. Naime, kolegi iz SJP MUP-a Županije zapadnohercegovačke potrebno je oko 9000 EUR-a za uplatu operacije srca koju je obavio u Hrvatskoj.

Humani cilj ujedinio je kolege iz Županije hercegbosanske i zapadnohercegovačke, a dolazak ekipa Policijske postaje Imotski i IPA splitsko dalmatinska, koju su predstavljali vrsni nogometaši iz PGP Trilj, potvrda je kako IPA ne poznaje granice kada su u pitanju humanost i prijateljstvo. Prikupljena sredstva ( cca 1500 EUR-a ) uručena su kolegi na zajedničkoj večeri nakon turnira.

Sportski rezultat manje je važan što sigurno ne bi mislili da ste gledali susrete Imotskog i Trilja u polufinalu, te Gruda i Imotskog u finalu. Na kraju domaćini iz SJP ŽZH na pobjedničkom postolju, PP Imotski na drugom mjesu, a IPA SD u prostorije kluba nosi broncu.

 

Više o turniru uz fotogaleriju na webu IPA ŽZH i portalu Grude online 

   

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.