Na turniru kod prijatelja iz Hercegovine

Facebook
Twitter
LinkedIn

Drugu godinu, klub IPA Županije Zapadnohercegovačke domaćin je uspješnog malonogometnog turnira na kojem je 11. srpnja nastupila i ekipa IPA splitsko dalmatinske, sastavljena od članova iz PGP Trilj.

Na turniru su nastupile i ekipe iz IPA Šibenik, IPA Posavska županija, IPA Hercegbosanske županije te prijatelji iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB ŽZH.

Ovogodišnji pobjednici susjedi su iz IPA Hercegbosanske županije nakon što su u finalu savladali domaćina IPA ŽZH, dok je momčad UDiVDR HR-HB ŽZH bila bolja od naših predstavnika u susretu za treće mjesto..

Nakon natjecateljskog djela, zajednički se proslavilo pa je tako pobjednik zapravo svatko onaj tko je u ovom okupljanju prepoznao vrijednost prijateljskog okruženja.

Hvala domaćinima na pozivu i upornosti kojom promiču vrijednosti krilatice  Servo per amikeco !

Više o turniru na

http://www.ipa-zzh.com/index.php/80-vijesti/132-foto-odrzan-drugi-medunarodni-malonogometni-turnir-ipa-zzh

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.