IPA LOGO final SPLIT

Na turniru u Češkoj – IPA Trinec č.215

Facebook
Twitter
LinkedIn

Višegodišnja prijateljska suradnja sa predstavnicima Češke policije i trud koji godinama ulažu kolege iz PP Omiš, a posebno Stane kao neka vrsta neformalnog konzula, uvjetovali su ovogodišnju pozivnicu za 18. međunarodno natjecanje u streljaštvu ” The Challenge Cup of the Mayor of Havirov”.

Predstavnici gradske policije grada Havirova i IPA Trinec, bili su naši gosti na nedavno održanom II. IPA SD KUP-u u Stobreču, pa je valjalo uzvratiti na prijateljski poziv posjetom u njihov grad.

Alfa i omega organizacije Stane, rutinski je odradio pripreme za odlazak, pa se naša mala ekipa (Stane, Dean i Ante) 30. 5.2014, uputila na daleko putovanje.

Nakon dolaska i odmora ljubazni i uslužni domaćini, kolege iz Gradske policije Havirova omogućili su nam prvi trening na streljani.

Samo natjecanje, kombinacija je taktičkog kretanja i ciljanja uz stalni nadzor instruktora.

Pojedinačno 10. i 12. mjesto od 20 sudionika i ekipno 6. mjesto od 10 ekipa, rezultat je za ovu godinu, a na svečanom proglašenje dogradonačelnik grada Havirova pozdravio nas je kao predstavnike Hrvatske sekcije i kluba IPA SD.

Dolazak kluba iz Hrvatske, turniru je dao i pečat međunarodnog, a prijateljski raspoloženi domaćini učinili su sve da naš boravak bude ugodan i u duhu krilatice „SERVO PER AMIKECO”.

Nakon natjecanja, boravak u Češkoj nastavili smo u ugodnom druženju sa kolegama iz Havirova i Ostrave , a neki od njih već se spremaju za ljeto na hrvatskoj obali.

Stane je ovogodišnje druženje završio u svom stilu: „Čin mi dođemo gori, mi smo pobjednici – to ja uvik kažen!”

       

 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran