Nagrada najboljem strijelcu Hrvatske sekcije

Tijekom priprema za treći streljački turnir regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska, na svakodnevnoj se osnovi ostvari niz kontakata sa zainteresiranim natjecateljima i potencijalnim partnerima koji posjeduju važna iskustva u organizaciji IPA događanja.

Promičući sportsko streljaštvo, vještinu i kulturu sigurnog rada sa oružjem, naš klub je uz već trajnu suradnju sa streljačkim klubom “Centar” iz Splita, uspostavio i suradnju sa hrvatskom tvrtkom za proizvodnju oružja – HS Produkt iz Karlovca.

Za ovu godinu, partneri iz HS-a osigurali su i nagradu za najboljeg natjecatelja/icu iz reda članova Hrvatske sekcije.

Natjecatelja / icu, člana/icu Hrvatske sekcije IPA-e ( važeća iskaznica za 2015. ) sa najboljim rezultatom na turniru u Splitu – Stobreču, 9. svibnja 2015. tvrtka HS Produkt nagraditi će pištoljem iz linije svojih proizvoda koje koriste policijske i vojne postrojbe širom Svijeta.

Za najbolje strijelce koji dolaze iz drugih sekcija, u ženskoj i muškoj konkurenciji, pripremljena su vrijedna priznanja.

Uz strukovno okupljanje, razmjenu iskustava, nova i osvježena prijateljstva, nagrada koju osigurava HS Produkt sigurno je dobar dodatni motiv i pozivnica da se natjecatelji iz Hrvatske sekcije barem na jedan dan presele u Split.

Najava i uvjeti sudjelovanja