IPA LOGO final SPLIT

Nagrada najboljem strijelcu Hrvatske sekcije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijekom priprema za treći streljački turnir regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska, na svakodnevnoj se osnovi ostvari niz kontakata sa zainteresiranim natjecateljima i potencijalnim partnerima koji posjeduju važna iskustva u organizaciji IPA događanja.

Promičući sportsko streljaštvo, vještinu i kulturu sigurnog rada sa oružjem, naš klub je uz već trajnu suradnju sa streljačkim klubom “Centar” iz Splita, uspostavio i suradnju sa hrvatskom tvrtkom za proizvodnju oružja – HS Produkt iz Karlovca.

Za ovu godinu, partneri iz HS-a osigurali su i nagradu za najboljeg natjecatelja/icu iz reda članova Hrvatske sekcije.

Natjecatelja / icu, člana/icu Hrvatske sekcije IPA-e ( važeća iskaznica za 2015. ) sa najboljim rezultatom na turniru u Splitu – Stobreču, 9. svibnja 2015. tvrtka HS Produkt nagraditi će pištoljem iz linije svojih proizvoda koje koriste policijske i vojne postrojbe širom Svijeta.

Za najbolje strijelce koji dolaze iz drugih sekcija, u ženskoj i muškoj konkurenciji, pripremljena su vrijedna priznanja.

Uz strukovno okupljanje, razmjenu iskustava, nova i osvježena prijateljstva, nagrada koju osigurava HS Produkt sigurno je dobar dodatni motiv i pozivnica da se natjecatelji iz Hrvatske sekcije barem na jedan dan presele u Split.

Najava i uvjeti sudjelovanja

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran