Novi foto albumi i informacije o aktivnostima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Druženje u Lokvi Rogoznici i navijačka okupljanja u solinskom restoranu „Gašpić”, potaknuli su niz novih ideja čijom bi realizacijom klub postao mjesto okupljanja, druženja, zabave, sporta i stručnog razvoja članova i prijatelja IPA-e.

Volju za aktivnijim angažmanom istaknuli su mlađe kolegice i kolege kao važna karika u lancu međusobnog uvažavanja djelatnika i članova kluba. Inicijativu o osnivanju klupske sekcije – mladi u RK IPA SD ( članovi do 7 godina službe ) podržati će upravni odbor i predsjedništvo.

Partnerski potencijal naš će klub realizirati i kroz stručnu suradnju sa drugim institucijama, a dosadašnji razgovori sa Pravnim fakultetom u Splitu potvrda su zainteresiranosti zajednice za specifična znanja i vještine naših članova, korisne i odlučujuće u razvoju ukupne kvalitete življenja posebice kroz partnerstva u brizi o sigurnosti.

Upravni odbor i predsjedništvo spremni su podržati i očekuju inicijative zainteresiranih članova i prijatelja koji se žele aktivno uključiti u rad kluba.

Pod poveznicom – fotografije zabilježen je i dio atmosfere sa druženja tijekom lipnja 2012.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.