IPA LOGO final SPLIT

Novi foto albumi i informacije o aktivnostima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Druženje u Lokvi Rogoznici i navijačka okupljanja u solinskom restoranu „Gašpić”, potaknuli su niz novih ideja čijom bi realizacijom klub postao mjesto okupljanja, druženja, zabave, sporta i stručnog razvoja članova i prijatelja IPA-e.

Volju za aktivnijim angažmanom istaknuli su mlađe kolegice i kolege kao važna karika u lancu međusobnog uvažavanja djelatnika i članova kluba. Inicijativu o osnivanju klupske sekcije – mladi u RK IPA SD ( članovi do 7 godina službe ) podržati će upravni odbor i predsjedništvo.

Partnerski potencijal naš će klub realizirati i kroz stručnu suradnju sa drugim institucijama, a dosadašnji razgovori sa Pravnim fakultetom u Splitu potvrda su zainteresiranosti zajednice za specifična znanja i vještine naših članova, korisne i odlučujuće u razvoju ukupne kvalitete življenja posebice kroz partnerstva u brizi o sigurnosti.

Upravni odbor i predsjedništvo spremni su podržati i očekuju inicijative zainteresiranih članova i prijatelja koji se žele aktivno uključiti u rad kluba.

Pod poveznicom – fotografije zabilježen je i dio atmosfere sa druženja tijekom lipnja 2012.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama