IPA LOGO final SPLIT

IPA SD na natjecanju IPA Županije zapadnohercegovačke

Facebook
Twitter
LinkedIn

Međunarodni streljački turnir, u organizaciji kluba IPA Županije zapadnohercegovačke i ove je godine održan na strelištu streljačkog kluba „Delta” iz Širokog Brijega. U kategorijama žene i muškarci pojedinačno, timovi ( 3 natjecatelja mješovito ), okupilo se na ciljnoj liniji 26.9. više od 60 natjecatelja i to iz klubova, sekcija Federacije BiH, Crne Gore i Hrvatske. Hrvatsku sekciju na turniru su predstavljali klubovi IPA Zagreb i IPA splitsko dalmatinska ( 12 natjecatelja ).

Samo natjecanje odlično je organizirano, a suci i instruktori znanjem i autoritetom doveli su sportski dio do završnice u kojoj se i naš klub našao među onima sa lijepim sportskim uspjehom.

U ekipnom natjecanju ove godine naša ekipa IPA SD 1 na pobjedničkom je postolju, za nijansu ispred već tradicionalnih rivala sa kojima se srećemo u Splitu i Širokom, ekipe vrhunskih strijelaca i prijatelja iz kluba IPA Županije Hercegbosanske, Livno. Treće mjesto u zahtjevnoj konkurenciji pripalo je našim prijateljima iz Hrvatske sekcije, timu kluba IPA Zagreb.

Damirova pojedinačna bronca ( tim IPA SD 1) tako je dobila zlatni sjaj.

Posebna priča naše su kolegice iz tima IPA SD. Jelena je novi stari pobjednik turnira u Hercegovini, Maja nazdravlja bronci, a Silva i Martina tim čine najuspješnijom četvorkom koja je svako natjecanje bolja na ukupnoj ljestvici, u konkurenciji svih policijskih službenika i službenica.

Nakon natjecanja, IPA ŽZH domaćin je svim natjecateljima i gostima u dvorani hotela „Otok” u Grudama. Pažljivi domaćini posebnu su zahvalnicu dodijelili predstavniku streljačkog kluba “Centar” iz Splita. Naime, već drugu godinu ekipa iz SK Centar – Split  odlučujuća je potpora kod organizacije na strelištu u Širokom Brijegu, što je ujedno i nastavak velikog posla koji već tri godine odrađuju na turniru IPA SD u Stobreču. 

Naporan dan na strelištu i poslovična ozbiljnost strijelaca nisu ni najmanje umanjili zadovoljstvo druženja sa starim prijateljima i radost nekih novih poznanstava.

Ozbiljne crte lica sa vatrene linije nestale su u trenu, a policajci i policajke zajedno sa umirovljenim kolegama i prijateljima IPA-e ponovno su potvrdili ono što znamo – najvažniji dio ovog dana vrijeme je u kojem se podsjetimo na svu težinu policijskog poziva i još jedan put potvrdimo, zbog ovih ljudi koji su tu i onih koji će nas sutra trebati ne bismo se sa nikim mijenjali.

Više o rezultatima i atmosferi na stranici IPA Županije zapadnohercegovačke

Foto galerija

 

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.