IPA LOGO final SPLIT

IPA SD na natjecanju IPA Županije zapadnohercegovačke

Facebook
Twitter
LinkedIn

Međunarodni streljački turnir, u organizaciji kluba IPA Županije zapadnohercegovačke i ove je godine održan na strelištu streljačkog kluba „Delta” iz Širokog Brijega. U kategorijama žene i muškarci pojedinačno, timovi ( 3 natjecatelja mješovito ), okupilo se na ciljnoj liniji 26.9. više od 60 natjecatelja i to iz klubova, sekcija Federacije BiH, Crne Gore i Hrvatske. Hrvatsku sekciju na turniru su predstavljali klubovi IPA Zagreb i IPA splitsko dalmatinska ( 12 natjecatelja ).

Samo natjecanje odlično je organizirano, a suci i instruktori znanjem i autoritetom doveli su sportski dio do završnice u kojoj se i naš klub našao među onima sa lijepim sportskim uspjehom.

U ekipnom natjecanju ove godine naša ekipa IPA SD 1 na pobjedničkom je postolju, za nijansu ispred već tradicionalnih rivala sa kojima se srećemo u Splitu i Širokom, ekipe vrhunskih strijelaca i prijatelja iz kluba IPA Županije Hercegbosanske, Livno. Treće mjesto u zahtjevnoj konkurenciji pripalo je našim prijateljima iz Hrvatske sekcije, timu kluba IPA Zagreb.

Damirova pojedinačna bronca ( tim IPA SD 1) tako je dobila zlatni sjaj.

Posebna priča naše su kolegice iz tima IPA SD. Jelena je novi stari pobjednik turnira u Hercegovini, Maja nazdravlja bronci, a Silva i Martina tim čine najuspješnijom četvorkom koja je svako natjecanje bolja na ukupnoj ljestvici, u konkurenciji svih policijskih službenika i službenica.

Nakon natjecanja, IPA ŽZH domaćin je svim natjecateljima i gostima u dvorani hotela „Otok” u Grudama. Pažljivi domaćini posebnu su zahvalnicu dodijelili predstavniku streljačkog kluba “Centar” iz Splita. Naime, već drugu godinu ekipa iz SK Centar – Split  odlučujuća je potpora kod organizacije na strelištu u Širokom Brijegu, što je ujedno i nastavak velikog posla koji već tri godine odrađuju na turniru IPA SD u Stobreču. 

Naporan dan na strelištu i poslovična ozbiljnost strijelaca nisu ni najmanje umanjili zadovoljstvo druženja sa starim prijateljima i radost nekih novih poznanstava.

Ozbiljne crte lica sa vatrene linije nestale su u trenu, a policajci i policajke zajedno sa umirovljenim kolegama i prijateljima IPA-e ponovno su potvrdili ono što znamo – najvažniji dio ovog dana vrijeme je u kojem se podsjetimo na svu težinu policijskog poziva i još jedan put potvrdimo, zbog ovih ljudi koji su tu i onih koji će nas sutra trebati ne bismo se sa nikim mijenjali.

Više o rezultatima i atmosferi na stranici IPA Županije zapadnohercegovačke

Foto galerija

 

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama