IPA LOGO final SPLIT

Održan IX. IPA Split Shooting Cup – međunarodni turnir u preciznom streljaštvu

Facebook
Twitter
LinkedIn

9. IPA Split Shooting Cup – međunarodni IPA turnir u preciznom streljaštvu, koji je privukao najbolje streljače iz Hrvatske, Njemačke, Češke, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, održan je 27. svibnja 2023. godine na strelištu u Stobreču.

Pobjedu u ženskoj konkurenciji odnijela je Marija Marović iz IPA-e Split. Srebrna medalja pripala je Martini Medić iz IPA-e Županije zapadno-hercegovačke, dok je broncu osvojila Silva Vržina također iz IPA-e Split.

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Stipe Barač iz IPA-e Split. Srebro je osvojio Ivan Madunović iz IPA-e Zapadno-hercegovačke, a brončanom medaljom se okitio Vilim Ivas iz IPA-e Šibenik.

Ekipno su bili najbolji domaćini iz IPA-e Split, u sastavu Stipe Barać, Vedran Živaljić i Marija Marović.

Srebro je pripalo IPA-i Crna Gora za koju su nastupili: Slobodan Popović, Rajko Kovačević i Žarko Vukajlović.

Ove godinu je broncu osvojila ekipa iz IPA-e Zapadno-hercegovačke županije: Tomislav Jelčić, Ante Matić i Ivan Madunović.

Nagrade i priznanja najboljima su dodijeljene na proslavi 20. obljetnice IPA-e splitsko-dalmatinske u hotelu President u Solinu.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran