IPA LOGO final SPLIT

Održan Kup sv. Mihovila 2023. – turnir u streljaštvu PU splitsko – dalmatinske

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stobreč je  danas postao središte uzbuđenja i natjecateljskog duha tijekom ovogodišnjeg Kupa Sv. Mihovila u streljaštvu. Organiziran pod okriljem Regionalnog kluba IPA splitsko-dalmatinska i PU SD, ovaj turnir okupio je više od 50 najvještijih strijelaca iz PU splitsko – dalmatinske. Nakon intenzivnih natjecanja, ekipno su se istaknule Jedinica specijalne i interventne policije, dok su pojedinačno najbolji bili Dean Grubišić i Silva Vržina.

U ekipnom natjecanju, Jedinica specijalne i interventne policije (JSIP) dominirala je, osvojivši 1. (Denis Marunčić, Dean Grubišić, Marko Barišić) i 3. mjesto (Drago Plazibat, Zvonimir Vrkić, Tomislav Šimić). Njihova izvanredna kohezija i timski rad došli su do punog izražaja tijekom turnira. Drugo mjesto pripalo je ekipi 1. policijske postaje (Oliver Peša, Robert Radić, Ivan Maslić), čime su se potvrdili kao ozbiljni konkurenti u ovom prestižnom natjecanju.

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji, Dean Grubišić iz JSIP-a osvojio je zlato svojom iznimnom preciznošću i koncentracijom. Slijedio ga je Denis Marunčić, također iz JSIP-a, osvajanjem srebra, dok je brončano odličje osvojio Marko Barišić.

U ženskoj pojedinačnoj konkurenciji, Silva Vržina osvojila je zlato svojom nevjerojatnom mirnoćom i preciznošću, dok je srebro pripalo Danijeli Čevra, a bronca Pavici Dukan. Ove hrabre žene pokazale su izvanrednu sposobnost i uspješno predstavile svoje organizacijske jedinice.

Nakon natjecanja, uslijedila je svečana dodjela medalja i prigodni domjenak. Organizatori su izrazili svoje zadovoljstvo visokim standardima natjecanja i fer sportskim duhom koji je vladao tijekom cijelog događaja.

Ovaj turnir ne samo da je promovirao izvrsnost u streljaštvu već i jačao veze i zajedništvo među policijskim službenicima. Pohvale idu svim sudionicima na njihovim izvanrednim nastupima te svima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi ovog prestižnog događaja.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran