IPA LOGO final SPLIT

Održan Kup sv. Mihovila 2023. – turnir u streljaštvu PU splitsko – dalmatinske

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stobreč je  danas postao središte uzbuđenja i natjecateljskog duha tijekom ovogodišnjeg Kupa Sv. Mihovila u streljaštvu. Organiziran pod okriljem Regionalnog kluba IPA splitsko-dalmatinska i PU SD, ovaj turnir okupio je više od 50 najvještijih strijelaca iz PU splitsko – dalmatinske. Nakon intenzivnih natjecanja, ekipno su se istaknule Jedinica specijalne i interventne policije, dok su pojedinačno najbolji bili Dean Grubišić i Silva Vržina.

U ekipnom natjecanju, Jedinica specijalne i interventne policije (JSIP) dominirala je, osvojivši 1. (Denis Marunčić, Dean Grubišić, Marko Barišić) i 3. mjesto (Drago Plazibat, Zvonimir Vrkić, Tomislav Šimić). Njihova izvanredna kohezija i timski rad došli su do punog izražaja tijekom turnira. Drugo mjesto pripalo je ekipi 1. policijske postaje (Oliver Peša, Robert Radić, Ivan Maslić), čime su se potvrdili kao ozbiljni konkurenti u ovom prestižnom natjecanju.

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji, Dean Grubišić iz JSIP-a osvojio je zlato svojom iznimnom preciznošću i koncentracijom. Slijedio ga je Denis Marunčić, također iz JSIP-a, osvajanjem srebra, dok je brončano odličje osvojio Marko Barišić.

U ženskoj pojedinačnoj konkurenciji, Silva Vržina osvojila je zlato svojom nevjerojatnom mirnoćom i preciznošću, dok je srebro pripalo Danijeli Čevra, a bronca Pavici Dukan. Ove hrabre žene pokazale su izvanrednu sposobnost i uspješno predstavile svoje organizacijske jedinice.

Nakon natjecanja, uslijedila je svečana dodjela medalja i prigodni domjenak. Organizatori su izrazili svoje zadovoljstvo visokim standardima natjecanja i fer sportskim duhom koji je vladao tijekom cijelog događaja.

Ovaj turnir ne samo da je promovirao izvrsnost u streljaštvu već i jačao veze i zajedništvo među policijskim službenicima. Pohvale idu svim sudionicima na njihovim izvanrednim nastupima te svima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi ovog prestižnog događaja.

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga