IPA LOGO final SPLIT

Održana edukacija o kriminalističkom istraživanju internetskih prijevara

Facebook
Twitter
LinkedIn

02. veljače 2023. godine u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije, Sveučilišta u Splitu, održana edukacija o kriminalističkom istraživanju internetskih prijevara.

Edukaciju za policijske službenike Policijske uprave splitsko – dalmatinske organizirala je IPA Split, zajedno s PU splitsko – dalmatinskom i Općinskim državnim odvjetništvom u Splitu.

O materijalno – pravnom i procesno – pravnom aspektu internetskih prijevara govorio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Splitu, gospodin Marin Mardešić, dok su o zaprimanju kaznene prijave i provođenju izvidnih i dokaznih radnji u sklopu kriminalističkih istraživanja govorili Ivna Poljak Marunica, policijska službenica Kriminalističko obavještajne službe, PU splitsko – dalmatinske, Ivan Šošo, pomoćnik načelnika za kriminalističku policije I. policijske postaje Split i Ivan Križanović, vođa grupe za obradu kriminaliteta u I. policijskoj postaji Split.

Edukaciji je prisustvovalo više od 30 policijskih službenika iz policijskih postaja PU splitsko – dalmatinske.

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga