IPA LOGO final SPLIT

Održana skupština IPA-e Split i humanitarni domjenak

Facebook
Twitter
LinkedIn

27. prosinca 2023. održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2023. godinu. Skupština je jednoglasno usvojila financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora, izvješće Suda časti te plan za 2024. godinu.

Na skupštini je usvojena i sljedeća izmjena Statuta Kluba:

U čl. 26. Statuta dodaje se slijedeći tekst:

Sjednice Skupštine i drugih tijela, osim izborne skupštine, mogu se održavati i putem sredstava elektroničke komunikacije.

U pozivu na sjednicu Skupštine koja se održava putem sredstava elektroničke komunikacije mora se navesti način pristupa i glasovanja na sjednici.

Nakon skupštine uslijedio je božićni humanitarni domjenak tijekom kojega su prikupljena sredstva za obitelj Ljubičić iz Runovića. Članovi i gosti IPA-e Split prikupili su 1300 eura, koji će zajedno s iznosom od 1000 eura koji su prikupili članovi Kluba dobrovoljnih davatelja krvi PU splitsko-dalmatinske, biti predan obitelji Ljubičić.

FOTO: Denis Mrkonjić

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran