Okrugli stol za predstavnike IPA klubova Hrvatske sekcije – “Strukovni doprinos IPA klubova Hrvatske sekcije – IPA kao potpora profesionalnom razvoju policijskih službenika/ca i integraciji službe u lokalnu zajednicu“

U sklopu konferencije, 8. studenog 2019. od 12:00 sati, klub IPA splitsko dalmatinska planira tematsko IPA druženje predstavnika klubova Hrvatske sekcije i Upravnog odbora HS, okrugli stol na temu “Strukovni doprinos IPA klubova Hrvatske sekcije – IPA kao potpora profesionalnom razvoju policijskih službenika/ca i integraciji službe u lokalnu zajednicu“

            Skup je osmišljen kao prilika za prezentaciju strukovnih aktivnosti klubova, razmjenu iskustava  i iznalaženje organizacijskih modela unaprjeđenja međusobne suradnje i potpore.

U pripremi konferencije i zbornika radova  prikupljaju se  ( do 15.9.2019.)  članci/sažetci  na teme povezane sa sigurnošću gradova, turističkih destinacija, partnerstva u sigurnosti, javna okupljanja u gradovima i sl. što je prilika za članove koji se namjeravaju profesionalno razvijati i na tom polju. Objava radova IPA članova u zborniku radova konferencije doprinosi i ugledu IPA Hrvatske sekcije (poziv i upute autorima na www.shcconference.com ).

Nakon okruglog stola planira se zajednički ručak IPA predstavnika.

Za predstavnike klubova koji potvrde sudjelovanje do 20. listopada 2019.u mogućnosti smo osigurati jednu gratis kotizaciju ( svaki klub Hrvatske sekcije može na konferenciju i okrugli stol uputiti po jednog svog predstavnika uz najavu do 20.10.2019.  i bez uplate kotizacije). Smještaj u hotelu 4+ i cijena od 450 kn ( dvokrevetna 500 kn ) konferencijska je cijena IPA partnera.