IPA LOGO final SPLIT

Policajci – balotaši domaćini kolegama na Gazu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Trodnevno okupljanje policajaca – balotaša, IV. IPA SD turnir od 29.-31.7.2015, na Gazu u Trilju i ove se godine dokazao kao mjesto okupljanja kolega i prijatelja.

Zanimljivo sportsko natjecanje, 17 iskusnih timova, tvrda polufinala PP Vrgorac – Odjel prevencije i PP Solin – PGP Trilj, uvod su u finale PGP Trilj – PP Vrgorac. Nakon 23:00 sati, najviše razloga za slavlje imali su domaćini.

1. PGP Trilj

2. PP Vrgorac

3. PP Solin

4. Odjel prevencije

Kroz tri dana okupljalo se na Gazu i do 150 kolega, a završna večer pretvorila se u iznimno ugodno druženje.

Uz članove kluba i djelatnike PU SD, pridružili su nam se prijatelji iz klubova IPA Županije Hercegbosanske – Livno i IPA Županije Zapadnohercegovačke – Grude, sekcija BiH, a da okupljanje bude u duhu međunarodne krilatice pomogao je i odaziv kolega iz Poljske, Francuske i Italije koji su vjerujemo proveli ugodnu večer u prijateljskom okruženju.

Na kraju, kako to i obično bude na ovakvim druženjima medalje i pehari samo su kolorit, prava vrijednost i ovaj je put osjećaj pripadnosti, zajedništva i povezivanja.

Svi koji su osjetili slično, bilo da dolaze iz PU SD, BiH, Poljske, Francuske ili Italije, vjerujemo sjećati će se sa radošću, a oni koji budu mogli vratiti će se i dogodine.

  

Foto galerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran