IPA LOGO final SPLIT

„POMOĆ POLICIJSKOM SLUŽBENIKU ANTUNU PAVLENIĆ IZ PETRINJE“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovane članice i članovi, kolegice i kolege  

Nakon  potresa  koji je Sisačko-moslavačku županiju pogodio usporedo sa epidemiološkom krizom koja intenzivno traje još od ožujka 2020, ukazala se potreba pomoći obiteljima i pojedincima u nevolji.

RK IPA SPLIT i do sada je u sličnim situacijama aktivno sudjelovao u organizaciji i realizaciji potpore potrebitima na različite načine. Uz osobno sudjelovanjem članova kluba na terenu, klub u kontinuitetu organizira humanitarne akcije sukladno Zakonu o humanitarnoj djelatnosti.

Nakon ostvarenih kontakata na ciljanom području posebno humanitarno ugroženom nakon potresa i potvrde kako više od 80 policijskih službenika trpi velike materijalnu štetu i egzistencijalnu krizu, Klub je pokrenuo Humanitarnu akciju sa ciljem osiguranja financijske potpore obnovi znatno oštećene kuće policijskog službenika PU Sisačko moslavačke Antuna Pavlenića iz Petrinje, koji je oženjen, otac troje malodobne djece (1,5.-8.godina), supruzi nedavno dijagnosticirana Multipla skleroza (MS), a nakon stresnih događanja i pretrpljene štete njegova obitelj se nalazi u egzistencijalno teškim uvjetima.

Akcija se provodi temeljem odobrenja nadležnih službi Splitsko dalmatinske županije i sukladno rješenju trajati će 90 dana.

Za potrebe akcije otvoren je poseban račun u OTP banci IBAN HR7524070001500013396,

Članovi Kluba, prilikom preuzimanja iskaznica, mogu odmah dati svoj novčani prilog ili potpisati IZJAVU o jednokratnoj ili višekratnoj (maksimalno 3 mjeseca) obustavi na plaći za mjesece siječanj, veljaču i ožujak 2021. godine, te će im se za isto u znak zahvale uručiti zaština maskica našeg Kluba, dok će se prikupljena sredstva uplatiti direktno na račun policijskog službenika Antuna Pavlenić.

Ovom prilikom također želimo naglasiti da u navedenoj akciji na gore navedeni način mogu sudjelovati i svi zaposlenici PU SD.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama