IPA LOGO final SPLIT

Posjet Dječjem domu Maestral u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U mjesecu darivanja posjetili smo Dječji dom Maestral koji se skrbi o 123 štićenika, kojom prilikom smo od strane ravnateljice Doma, gospođe Jelene Burazin,-ćv upoznati s radom i aktivnostima koje se provode u domu, kao i iskustvima udomljavanja i posvojenja, te života štićenika nakon izlaska iz Doma. Ovom prilikom su tajnik i predsjednik Kluba uručili prigodan poklon prijenosno računalo „Laptop“, koji je kupljen sredstvima Kluba djeci za njihov rad, te kreativno ispunjavanje slobodnog vremena, a kako je upravo nastava prebačena na ONLINE, po riječima ravnateljice došao je kao naručen. Također je ravnateljici uručen prigodni slatki poklon i promidžbeni materijali našeg Kluba, dok je u znak zahvale od ravnateljice uručena prigodna Zahvalnica koja će ponosno ukrašavati prostorije našeg Kluba.

Nadamo se da smo ovom gestom izmamili radost djece u ovim vremenima, te im u ovo sveto vrijeme kada smo svi okruženi ljubavlju i svojima bližnjima pokazali da nisu sami. 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran