IPA LOGO final SPLIT

Posjet Dječjem domu Maestral u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U mjesecu darivanja posjetili smo Dječji dom Maestral koji se skrbi o 123 štićenika, kojom prilikom smo od strane ravnateljice Doma, gospođe Jelene Burazin,-ćv upoznati s radom i aktivnostima koje se provode u domu, kao i iskustvima udomljavanja i posvojenja, te života štićenika nakon izlaska iz Doma. Ovom prilikom su tajnik i predsjednik Kluba uručili prigodan poklon prijenosno računalo „Laptop“, koji je kupljen sredstvima Kluba djeci za njihov rad, te kreativno ispunjavanje slobodnog vremena, a kako je upravo nastava prebačena na ONLINE, po riječima ravnateljice došao je kao naručen. Također je ravnateljici uručen prigodni slatki poklon i promidžbeni materijali našeg Kluba, dok je u znak zahvale od ravnateljice uručena prigodna Zahvalnica koja će ponosno ukrašavati prostorije našeg Kluba.

Nadamo se da smo ovom gestom izmamili radost djece u ovim vremenima, te im u ovo sveto vrijeme kada smo svi okruženi ljubavlju i svojima bližnjima pokazali da nisu sami. 

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.