IPA LOGO final SPLIT

Poštovani prijatelji, kolegice i kolege, članovi IPA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Najprije vam svima želimo sretnu i uspješnu NOVU 2021. godinu, neka vas dragi prijatelji prati puno zdravlja, sreće i mira.

S obzirom na trenutnu novonastalu nesreću koja nas je sve jako pogodila, a u kojoj je puno obitelji ostalo bez svega što je imalo u ovo blagdansko vrijeme, naš Klub je odlučio da ćemo započeti s prikupljanjem pomoći za najpotrebnije, kojom prilikom ćemo prednost dati obiteljima naših kolega s potresom pogođenog područja.

Putem naših povjerenika u Ustrojstvenim jedinicama naše PU započet ćemo sakupljat financijska sredstva, na način da ćemo upravo zaprimljene iskaznice i naljepnice za tekuću godinu dostaviti povjerenicima koji će prilikom predaje istih ponuditi članovima mogućnost sudjelovanja u akciji putem donacije financijskih sredstava, (direktnom donacijom, uplatom na IBAN Kluba ili potpisom jednokratne obustave na plaći za mjesec siječanj), a tom prilikom će im u znak zahvale uručiti zaštitne maskice s logom našeg Kluba, dok će se sakupljena sredstva zatim direktno uplaćivat sukladno utvrđenim potrebama kolegama PU Sisačko-moslavačke i njihovim obiteljima na potresom pogođenom području.

Također ovom prilikom apeliramo da ukoliko netko raspolaže s mogućnošću donacije ili nabavke Kamp kućice ili Kontejnera (zna nekoga tko prodaje, iznajmljuje i sl.) neka nam se javi kako bi mogli ponuditi kolegama u potrebi, a takvih prema raspoloživim informacijama još uvijek ima.

SERVO PER AMIKECO

UO RK IPA SPLIT

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga