IPA LOGO final SPLIT

Poštovani prijatelji, kolegice i kolege, članovi IPA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Najprije vam svima želimo sretnu i uspješnu NOVU 2021. godinu, neka vas dragi prijatelji prati puno zdravlja, sreće i mira.

S obzirom na trenutnu novonastalu nesreću koja nas je sve jako pogodila, a u kojoj je puno obitelji ostalo bez svega što je imalo u ovo blagdansko vrijeme, naš Klub je odlučio da ćemo započeti s prikupljanjem pomoći za najpotrebnije, kojom prilikom ćemo prednost dati obiteljima naših kolega s potresom pogođenog područja.

Putem naših povjerenika u Ustrojstvenim jedinicama naše PU započet ćemo sakupljat financijska sredstva, na način da ćemo upravo zaprimljene iskaznice i naljepnice za tekuću godinu dostaviti povjerenicima koji će prilikom predaje istih ponuditi članovima mogućnost sudjelovanja u akciji putem donacije financijskih sredstava, (direktnom donacijom, uplatom na IBAN Kluba ili potpisom jednokratne obustave na plaći za mjesec siječanj), a tom prilikom će im u znak zahvale uručiti zaštitne maskice s logom našeg Kluba, dok će se sakupljena sredstva zatim direktno uplaćivat sukladno utvrđenim potrebama kolegama PU Sisačko-moslavačke i njihovim obiteljima na potresom pogođenom području.

Također ovom prilikom apeliramo da ukoliko netko raspolaže s mogućnošću donacije ili nabavke Kamp kućice ili Kontejnera (zna nekoga tko prodaje, iznajmljuje i sl.) neka nam se javi kako bi mogli ponuditi kolegama u potrebi, a takvih prema raspoloživim informacijama još uvijek ima.

SERVO PER AMIKECO

UO RK IPA SPLIT

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama