IPA LOGO final SPLIT

POZIV NA DONATORSKU VEČER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovani prijatelji Regionalnog kluba „International Police Association” ( IPA ) – splitsko dalmatinska

U duhu prijateljstva i humanosti, članovi našeg kluba, policijski službenici i prijatelji potaknuli su ideju o donatorskoj večeri.

Kroz donacije prijatelja i članova kluba, prikupiti će se inicijalna sredstva za nabavu kombi vozila potrebnog kod prijevoza korisnika usluga Centra za autizam u Splitu.

Djelatnici i volonteri Centra, brinu o 42 djece sa područja cijele Županije splitsko dalmatinske.

Ostvarenjem ideje o donatorskoj večeri, kao klub bliže smo i ostvarenju svrhe postojanja – druženje i solidarnost sa zajednicom u kojoj živimo i radimo.

Kotizacija – donacija za članove svih regionalnih klubova Sekcije Hrvatska, policijske službenike i službenike u MUP-a iznosi 150 kuna ( par 250 kuna)

Uplatom kotizacije koja uključuje mjesto za donatorskim stolom i Vi postajete jaka karika u lancu prijateljstva i humanosti međunarodnog policijskog udruženja, Sekcije Hrvatska i Regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska.

Uz humanu notu, uspješnom druženju pomoći će klape „Cambi”, Kaštela i Žrnovnica, glazbeni sastav Miro Bohem  kao i revija koju pripremaju najvrjedniji u klubu.

Švedski stol majstora kuhinje hotela „Le Meridien Lav” uz piće dobrodošlice, pratit će nas u večeri 20. prosinca 2012. od 19:30 sati.

Za sve članove regionalnih klubova Sekcije Hrvatska, hotel je ponudio cijenu smještaja od 350 kuna ( parovi, noćenje + doručak ).

Sa poštovanjem,

UPRAVNI ODBOR I ČLANOVI RK IPA SD

Uplate na račun: RK IPA splitsko dalmatinska, Trg HBZ 9, Split

broj računa kod Splitske banke: 2330003-1100200705

Svrha uplate: donatorska večer RK IPA SD poziv na broj 20122012

Potvrda dolaska, informacije i rezervacija do 14.12.2012. : 098 772 662 Perica Orešković

 

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga