IPA LOGO final SPLIT

POZIV NA DONATORSKU VEČER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovani prijatelji Regionalnog kluba „International Police Association” ( IPA ) – splitsko dalmatinska

U duhu prijateljstva i humanosti, članovi našeg kluba, policijski službenici i prijatelji potaknuli su ideju o donatorskoj večeri.

Kroz donacije prijatelja i članova kluba, prikupiti će se inicijalna sredstva za nabavu kombi vozila potrebnog kod prijevoza korisnika usluga Centra za autizam u Splitu.

Djelatnici i volonteri Centra, brinu o 42 djece sa područja cijele Županije splitsko dalmatinske.

Ostvarenjem ideje o donatorskoj večeri, kao klub bliže smo i ostvarenju svrhe postojanja – druženje i solidarnost sa zajednicom u kojoj živimo i radimo.

Kotizacija – donacija za članove svih regionalnih klubova Sekcije Hrvatska, policijske službenike i službenike u MUP-a iznosi 150 kuna ( par 250 kuna)

Uplatom kotizacije koja uključuje mjesto za donatorskim stolom i Vi postajete jaka karika u lancu prijateljstva i humanosti međunarodnog policijskog udruženja, Sekcije Hrvatska i Regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska.

Uz humanu notu, uspješnom druženju pomoći će klape „Cambi”, Kaštela i Žrnovnica, glazbeni sastav Miro Bohem  kao i revija koju pripremaju najvrjedniji u klubu.

Švedski stol majstora kuhinje hotela „Le Meridien Lav” uz piće dobrodošlice, pratit će nas u večeri 20. prosinca 2012. od 19:30 sati.

Za sve članove regionalnih klubova Sekcije Hrvatska, hotel je ponudio cijenu smještaja od 350 kuna ( parovi, noćenje + doručak ).

Sa poštovanjem,

UPRAVNI ODBOR I ČLANOVI RK IPA SD

Uplate na račun: RK IPA splitsko dalmatinska, Trg HBZ 9, Split

broj računa kod Splitske banke: 2330003-1100200705

Svrha uplate: donatorska večer RK IPA SD poziv na broj 20122012

Potvrda dolaska, informacije i rezervacija do 14.12.2012. : 098 772 662 Perica Orešković

 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran