IPA LOGO final SPLIT

Poziv na VIII. Turnir u Balotama

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovane kolegice i kolege,

            Sukladno predviđenom Kalendaru događanja u 2019. godini ovaj RK organizira Tradicionalni, VIII. Međunarodni Turnir u balotama koji je planiran za 6. rujna 2019. (petak) s početkom natjecanja od 09:00 sati, na terenima ugostiteljskog objekta Blizanci – Gaz, Trilj.

Naravno, ukoliko bude zainteresiranih organizirat ćemo turnir i u ženskoj konkurenciji (bez sudjelovanja u kotizaciji sukladno odluci UO Sekcije Hrvatska),a isti će biti organiziran po istim pravilima kao i muško natjecanje.

Ekipe se sastoje 3 + 1 pričuva, te se prijave zaprimaju na kontakt mob. već dobro poznatog organizatora do 5. 9. (četvrtak): Ivan Bilokapić 098/1606743.

Sudjelovanje u troškovima: 150 kuna po ekipi. Po običaju, nakon cjelodnevnog natjecanja i dodjele medalja, u večernjim satima planira se druženje uz roštilj u organizaciji našeg Kluba.

. Nadamo se da je ovo dobro prilika da se okupimo u sto većem broju i da se dobro provedemo i zabavimo, još jednom želimo naglasiti da je OBAVEZNA NAJAVA kolegi Bilokapiću i da se toga držite, kako se ne bi stvarali problemi kolegama u organizaciji, a sve u duhu naše krilatice

SERVO PER AMIKECO.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran