IPA LOGO final SPLIT

Poziv na VIII. Turnir u Balotama

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovane kolegice i kolege,

            Sukladno predviđenom Kalendaru događanja u 2019. godini ovaj RK organizira Tradicionalni, VIII. Međunarodni Turnir u balotama koji je planiran za 6. rujna 2019. (petak) s početkom natjecanja od 09:00 sati, na terenima ugostiteljskog objekta Blizanci – Gaz, Trilj.

Naravno, ukoliko bude zainteresiranih organizirat ćemo turnir i u ženskoj konkurenciji (bez sudjelovanja u kotizaciji sukladno odluci UO Sekcije Hrvatska),a isti će biti organiziran po istim pravilima kao i muško natjecanje.

Ekipe se sastoje 3 + 1 pričuva, te se prijave zaprimaju na kontakt mob. već dobro poznatog organizatora do 5. 9. (četvrtak): Ivan Bilokapić 098/1606743.

Sudjelovanje u troškovima: 150 kuna po ekipi. Po običaju, nakon cjelodnevnog natjecanja i dodjele medalja, u večernjim satima planira se druženje uz roštilj u organizaciji našeg Kluba.

. Nadamo se da je ovo dobro prilika da se okupimo u sto većem broju i da se dobro provedemo i zabavimo, još jednom želimo naglasiti da je OBAVEZNA NAJAVA kolegi Bilokapiću i da se toga držite, kako se ne bi stvarali problemi kolegama u organizaciji, a sve u duhu naše krilatice

SERVO PER AMIKECO.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama

Poziv članstvu za dostavu podataka

Pozivaju se svi članovi da popune donji obrazac s podacima o adresi e pošte i broju mobitela, radi organizacije dostave iskaznica. U