IPA LOGO final SPLIT

Poziv na VIII. Turnir u Balotama

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poštovane kolegice i kolege,

            Sukladno predviđenom Kalendaru događanja u 2019. godini ovaj RK organizira Tradicionalni, VIII. Međunarodni Turnir u balotama koji je planiran za 6. rujna 2019. (petak) s početkom natjecanja od 09:00 sati, na terenima ugostiteljskog objekta Blizanci – Gaz, Trilj.

Naravno, ukoliko bude zainteresiranih organizirat ćemo turnir i u ženskoj konkurenciji (bez sudjelovanja u kotizaciji sukladno odluci UO Sekcije Hrvatska),a isti će biti organiziran po istim pravilima kao i muško natjecanje.

Ekipe se sastoje 3 + 1 pričuva, te se prijave zaprimaju na kontakt mob. već dobro poznatog organizatora do 5. 9. (četvrtak): Ivan Bilokapić 098/1606743.

Sudjelovanje u troškovima: 150 kuna po ekipi. Po običaju, nakon cjelodnevnog natjecanja i dodjele medalja, u večernjim satima planira se druženje uz roštilj u organizaciji našeg Kluba.

. Nadamo se da je ovo dobro prilika da se okupimo u sto većem broju i da se dobro provedemo i zabavimo, još jednom želimo naglasiti da je OBAVEZNA NAJAVA kolegi Bilokapiću i da se toga držite, kako se ne bi stvarali problemi kolegama u organizaciji, a sve u duhu naše krilatice

SERVO PER AMIKECO.

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga