IPA LOGO final SPLIT

PP Solin pobjednik II. IPA SD balotaškog turnira

Facebook
Twitter
LinkedIn

II. IPA SD balotaški turnir na Gazu u Trilju, od 22. do 24.8. 2013. okupio je 16 ekipa iz 11 ustrojstvenih jedinica PU SD i još veći broj kolega zainteresiranih za natjecanje i druženje. Kroz tri dana, uz terene restorana „Blizanci” okupilo se tako više od 250 prijatelja kluba IPA SD. Nemjerljiv doprinos uspjehu, sad već drugog turnira, dali su kolege iz Postaje granične policije Trilj. Njihov angažman i susretljivost pomogli su prevladati i najmanje probleme koji uvijek isplivaju u složenoj organizaciji.

Kolege iz Makedonije pridružili su se finalu i nakon početnog nesnalaženja u šumi pravila, brzo su prihvatili standarde pa je dogodine za očekivati i ekipu iz MUP-a Makedonije.

Nakon dodjele pehara, druženje je u prijateljskom ozračju nastavljeno do kasnih večernjih sati uz glasna razmišljanja o novom susretu i tradiciji turnira.

Natjecateljski dio najviše će pamtiti kolege iz PP Solin koji su u finalu izborili pobjedu nad ekipom domaćina iz PGP Trilj.

Treće mjesto pripalo je PP Sinj nakon dinamične utakmice u kojoj je motivirana ekipa Sektora za granicu pružila snažan otpor.

Atmosferu sa turnira ne treba opisivati, najbolje će biti i 2014. doći.

 

Fotogalerija

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama

Poziv članstvu za dostavu podataka

Pozivaju se svi članovi da popune donji obrazac s podacima o adresi e pošte i broju mobitela, radi organizacije dostave iskaznica. U