IPA LOGO final SPLIT

Predblagdansko druženje članova i prijatelja IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nastavak radnog dijela skupštine, 18. prosinca 2015. u dvorani hotela „Fanat”, druženje je članova i prijatelja u predblagdanskom ozračju. Policijska klapa PU SD, Sveti Mihovil, uz dvije Božićne pjesme uvela je više od 120 prisutnih članova i gotovo 40 gostiju iz IPA klubova i prijatelja u svečarski dio programa. Predsjednik krovne udruge Hrvatske sekcije IPA-e gosp. Miljenko Vidak, u Split je došao sa glavnim tajnikom i urednikom, a u Split su pozvani i svi članovi Upravnog odbora sekcije kao i predstavnici klubova, pa je druženje preraslo u pravo IPA okupljanje klubova iz Zagreba, Čakovca, Karlovca, Varaždina, Rijeke,Siska, koji su se pozivu odazvali.

Druženja u organizaciji IPA SD ne prolaze bez naših prijatelja iz dva kluba sekcije Federacije BiH, IPA Županije zapadnohercegovačke i IPA Županije hercegbosanske, radosni smo što su i ovom prilikom bili sa nama.

Uz prijatelje kluba iz redova lokalne zajednice, gospodarstva i udruga, okupljanje su svojim dolaskom podržali i predsjednik udruge SJP BATT Split, predsjednik UHVIDR-a Split i predsjednik Udruge veterana 4. Gardijske brigade.

Nakon uručenja zlatnih, srebrenih i brončanih IPA medalja petoro članova kluba IPA SD, još jednog glazbenog broja klape Sv. Mihovil, pozdravne riječi i blagoslova policijskog kapelana PU SD, krenula je odlična zabava u režiji Milana Terze uz pratnju ženskog vokala i klavijaturista.

Zadovoljstvo organizatora raslo je kao i atmosfera u dvorani. Naime, prijateljsko ozračje, društvo sa svih strana Županije SD, RH i klubova BiH sekcije učinili su da se osjetimo ponosi na klub, prijatelje i sve one vrijednosti koje u život svakog od nas donosi policijski poziv.

Osoblju hotela „Fanat” dužni smo veliku zahvalu za trud i ljubaznost sa kojom su ugostili sve naše prijatelje.

Uz mali podsjetnik na uspješnu humanitarnu akciju početkom prosinca, predblagdansko okupljanje bila je još jedna prilika za čestitati Božić i zaželjeti sretnu Novu 2016. djelatnicima PU SD, gostima i prijateljima.

 

 

 

 

 

 

  

Foto galerija 

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama