IPA LOGO final SPLIT

Predstavljanje nagrađenog romana “Uskočko gnijezdo”, autora Ante Brčića, u tvrđavi Klis

Facebook
Twitter
LinkedIn

U organizaciji IPA-e Split, Naklade Bošković i Općine Klis u četvrtak 27. listopada 2022. godine, u 19,00 sati, u topničkoj vojarni tvrđave Klis, održati će se predstavljanje povijesnog romana “Uskočko gnijezdo”, autora Ante Brčića, policijskog službenika PU splitsko-dalmatinske i člana IPA-e Split.

Roman “Uskočko gnijezdo” pobjednik je književnog natječaja Gradske knjižnice Kaštela za najbolji neobjavljeni hrvatski povijesni roman “Knez Trpimir” 2021. godine.

Ante Brčić (Sinj, 9. kolovoza 1968.), hrvatski književnik, po struci diplomirani kriminalist. Rođen je 1968. u Sinju. Završio je osnovnu školu u Gali i Hanu, a srednju u Sinju. Visoku stručnu spremu i stručno zvanje diplomiranoga kriminalista stekao je na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu. Objavljena su mu djela: (romani) Devedeset dana od Bleiburga, Ruže na bojnikovu grobu, roman-kronika Kamišari, Andrijica Šimić, Uskočko gnijezdo – pobjednik je književnog natječaja za najbolji neobjavljeni hrvatski povijesni roman “Knez Trpimir” 2021. te putopis iz Svete zemlje – Hodočašće u Isusovu domovinu.

Na predstavljanju će nastupiti klapa Sveti Mihovil.

Pozivamo sve članove da dođu na predstavljanje ovog hvalevrijednog djela našeg dugogodišnjeg člana.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama