Prijateljski susreti tri IPA kluba u Okrugu Gornjem

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedugo nakon druženja na streljačkom turniru, ovaj su tjedan tri prijateljska kluba odmjerili snage na malonogometnim i balotaškim terenima u Okrugu Gornjem.

Kolege iz PP Trogir i ekipa veterana IPA splitsko dalmatinska, potrudili su se da se društva iz klubova IPA Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije osjećaju dobrodošlo. Nakon nogometnog turnira dobili smo i pobjednika, IPA Zapadnohercegovačka pamtiti će ovo prijateljsko natjecanje i svoje prvo mjesto. Naime, dok još čekaju potvrdu registracije kluba oni već osvajaju turnire.

IPA SD i Hercegbosanska čestitali su pobjednicima, a nakon balotaške revije druženje se nastavilo u ugodnoj, prijateljskoj atmosferi planirajući nova okupljanja i suradnju klubova.

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.