IPA LOGO final SPLIT

Prijem stranih policajaca u Klubu IPA Split

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ljeto nam se polako bliži kraju, pa tako i akcija „TURS 2019“, shodno čemu je u prostorijama Kluba IPA Split priređen kraći prijem za dio policijskih službenika koji se nalaze na našem području u sklopu suradnje hrvatske policije s drugim policijama svijeta. Tom prilikom su pozdravljeni od strane predsjednika Kluba Perice Orešković i tajnika Divne Popović, te su nakon pozdravnih riječi upoznati s radom i aktivnostima koje provodi naš Klub, kao i s aktivnostima koje provodi Sekcija Hrvatska, odnosno s upravo završenom manifestacijom Susret IPA mladeži IYG 2019, te s predstojećim 64. IPA Svjetskim Kongresom koji se održava u Dubrovniku u mjesecu listopadu ove godine. Ovom prilikom na prijemu su nazočili kolege Adam Zajac i Piotr Jezierski iz Poljske, Acchille Merli iz Italije, te Myoung Seok Park i Sang Hyun Park iz Koreje. Upravo su kolege iz Koreje pokazali najviše zanimanje za naše aktivnosti s obzirom da njihova zemlja još uvijek nije član IPA, kojom prilikom su istima izražene riječi nade da će i njihova zemlja postati što prije član ove velike međunarodne policijske organizacije. Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo kolegi i našem članu Anti Radoja koji je pomogao u organizaciji ovog susreta, te mladoj kolegici Josipi Buzov koja je pomogla u prijevodu svih ovih jezika.

Na kraju su kolegama, uz iskrene riječi zahvale za doprinos u provođenju aktivnosti sigurne i uspješne turističke sezone, te sigurnog boravka stranih turista, uručeni prigodni pokloni te smo im zaželili sretan put njihovim kućama, uz nadu da će u svoju domovinu ponijeti lijepa i ugodana iskustva, kao i da će nam se ponovno vratiti, a sve u skladu s našom krilaticom

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.