IPA LOGO final SPLIT

Otvorene prostorije regionalnog kluba IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na otvaranju kluba IPA SD i promociji knjige Davora Andrijaševića „Što je novo u Dallasu”, okupilo se 20.11.2013. četrdesetak zainteresiranih. Članovi i prijatelji kluba, svjedočili su entuzijazmu i predanosti autora koji i nakon 50 godina od ubojstva Johna Kennedya, uporno slaže mozaik tražeći put ka istini. Kritički osvrt dr. Antonija Alujevića , koji je ukazao na neke nedosljednosti obdukcije opisane u raspoloživim materijalima, zaintrigirao je autora ali i prisutne kriminaliste i policijske službenike.

Nakon predstavljanja knjige upriličenog uoči pedesete godišnjice od događaja koji je uznemirio svjetsku javnost , uz skroman domjenak otvorene su i prostorije kluba. Samo otvaranje dogodilo se u međunarodnom okruženju. Naime, predstavnici IPA Stuttgart , Karlotto Bösller i Walter Spiler policajci iz Njemačke, inače u privatnom posjetu Splitu, pozdravili su rad kluba IPA SD i ponovno potvrdili svoj povratak i sudjelovanje u aktivnostima kluba tijekom 2014.

Svi članovi kluba, Hrvatske sekcije i uposlenici PU, pozvani su inicirati događanja i projekte u novootvorenim prostorijama držeći se načela kluba, Hrvatske sekcije i međunarodne udruge policijskih djelatnika – U službi prijateljstva / Servo per Amikeco

O aktivnostima u klupskim prostorijama na adresi Varaždinska 1 u Splitu, Upravni će odbor izvješćivati putem stranice kluba.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama