IPA LOGO final SPLIT

Otvorene prostorije regionalnog kluba IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na otvaranju kluba IPA SD i promociji knjige Davora Andrijaševića „Što je novo u Dallasu”, okupilo se 20.11.2013. četrdesetak zainteresiranih. Članovi i prijatelji kluba, svjedočili su entuzijazmu i predanosti autora koji i nakon 50 godina od ubojstva Johna Kennedya, uporno slaže mozaik tražeći put ka istini. Kritički osvrt dr. Antonija Alujevića , koji je ukazao na neke nedosljednosti obdukcije opisane u raspoloživim materijalima, zaintrigirao je autora ali i prisutne kriminaliste i policijske službenike.

Nakon predstavljanja knjige upriličenog uoči pedesete godišnjice od događaja koji je uznemirio svjetsku javnost , uz skroman domjenak otvorene su i prostorije kluba. Samo otvaranje dogodilo se u međunarodnom okruženju. Naime, predstavnici IPA Stuttgart , Karlotto Bösller i Walter Spiler policajci iz Njemačke, inače u privatnom posjetu Splitu, pozdravili su rad kluba IPA SD i ponovno potvrdili svoj povratak i sudjelovanje u aktivnostima kluba tijekom 2014.

Svi članovi kluba, Hrvatske sekcije i uposlenici PU, pozvani su inicirati događanja i projekte u novootvorenim prostorijama držeći se načela kluba, Hrvatske sekcije i međunarodne udruge policijskih djelatnika – U službi prijateljstva / Servo per Amikeco

O aktivnostima u klupskim prostorijama na adresi Varaždinska 1 u Splitu, Upravni će odbor izvješćivati putem stranice kluba.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga