IPA LOGO final SPLIT

Redovna skupština kluba IPA SD – 18.prosinac 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Četvrtu godinu, regionalni klub IPA splitsko dalmatinska organizira izvještajnu skupštinu i predblagdansko druženje za članove i prijatelje kluba i Hrvatske sekcije.

Nakon izborne skupštine u ožujku, administrativnog i organizacijskog usklađivanja sa novim Zakonom o udrugama, ova prosinačka skupština bila je prava prilika za predstaviti aktivnosti i planove, financijske projekcije i sve što klub potiče, razvija, donosi u svakodnevicu svojih članova.

Društvena okupljanja, promocija sporta, unaprjeđenje struke, suradnja sa braniteljskim udrugama u promociji vrijednosti Domovinskog rata uz stručnu i humanitarnu suradnju sa lokalnom zajednicom, temeljne su smjernice koje klub ostvaruje trajno o čemu svjedoči i izvješće za 2015. Sve navedeno u izvješću predstavljeno je i na webu kluba www.ipa-split.hr

Program kluba za 2016, nastavak je uspostavljanja tradicije sportskih okupljanja ( IV. turnir u preciznom streljaštvu, V. balotaški turnir, III. plivački maraton, malonogometni turnir povodom Dana policije i dr. ), društvenih događanja ( V. turnir tradicionalnih starih sportova, IV. maskenbal, predblagdansko okupljanje u prosincu i dr. ), strukovnih seminara i radionica u klubu . Uz organizaciju od strane našeg kluba, planiramo sudjelovati i na nizu stručnih okupljanja, kao i različitih događanja u organizaciji klubova Hrvatske sekcije kao i klubova prijatelja iz Federacije BiH , IPA Županije zapadnohercegovačke i IPA Županije Hercegbosanske.

Ako mogućnosti i dobar rad dopuste, zadržati ćemo i tradiciju sudjelovanja na jednom od malonogometnih IPA veteranskih turnira u Nizozemskoj. Izvješće i plan rada prihvaćeni su većinom glasova prisutnih članova.

Predsjednici Časnog suda i Nadzornog odbora podnijeli su izvješća o radu koja su jednoglasno usvojena od strane prisutnih članova.

UPRAVNI ODBOR

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.