IPA LOGO final SPLIT

Skupština i predblagdansko druženje 2014.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Godišnja skupština regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska održana je u već uobičajenom terminu prosinca, u predblagdansko vrijeme. Na radnom dijelu članovi su većinom glasova prisutnih usvojili izvješće za proteklu 2014. i plan rada za 2015.godinu u kojem je predstavljeno šest projekata. Svih šest predstavljenih projekata uvršteni su i u kalendar Hrvatske Sekcije. Financijsko izvješće razrađeno kroz prihodovne i rashodovne stavke na dan 19.12.2014. usvojeno je jednoglasno.

U radnom dijelu usvojene su i izmjene Statuta usklađenog sa novim Zakonom o udrugama koji je na snazi od 1.10.2014. kao i Poslovnik Skupštine kluba koji je ujedno i priprema za predstojeću izbornu Skupštinu u ožujku 2015.godine. Poslovnikom Skupštine razrađena je metodika organizacije i provedbe izbora za tijela kluba koja bira Skupština, sve sa ciljem pripreme članova i kandidata za kvalitetno sudjelovanje u radu Skupštine.

Uručenje priznanja najljepši je trenutak ovogodišnjeg okupljanja. Naime, čak je trinaest naših članova nagrađeno od strane tijela Hrvatske Sekcije u čijem radu sudjeluju predstavnici svih klubova u Hrvatskoj. Dvanaest zlatnih plaketa i srebrena medalja Sekcije za 10 godina predanog rada, priznanje su pojedincima ali i svima koji kroz klub promiču struku, humanost, interakciju sa zajednicom te potporu sportskim i društvenim aktivnostima djelatnika policije sukladno ciljevima zbog kojih je klub i osnovan.

U ime Sekcije i kao izaslanik predsjednika Vidaka, plakete i medalju je uručio dopredsjednik Sekcije Antun Novoselović koji se članovima kluba IPA SD obratio pozdravnim riječima i čestitkom za Božić i Novu Godinu.

Uz priznanja Sekcije, Upravni odbor kluba odlučio je uručiti klupske plakete četvoro članova koji su svojim radom značajno pomogli ostvarenju planova u 2014.godini. Klupska priznanja je uručio tajnik u klubu i član Nadzornog odbora Sekcije, Perica Orešković. Tajniku Županijskog lovačkog saveza Mati Budimiru uručena je posebna zahvalnica za suradnju i potporu u projektima kluba posebno kod realizacije turnira pod nazivom Stari sportovi.

Prijatelji iz klubova IPA Županije Zapadnohercegovačke i IPA Livno iz Županije Hercegbosanske pridružili su se svečanom dijelu Skupštine i domjenku nastavivši tako lijep običaj međusobne potpore i suradnje. Uz kolege iz dvije županije Federacije BiH okupljanju se pridružio i tajnik kluba IPA Zadar Jure Ražov.

Nakon čestitke za Božić i želja za ostvarenjem osobnih i poslovnih plaova u 2015.god,  u dobrom raspoloženju uz gastro ponudu iz Medine kužine i svirku, okupljanje se nastavilo u veselom tonu. Gotovo 150 prisutnih članova i prijatelja kluba, vjerujemo pronašli su razlog da se vremena provedenog u IPA društvu sjećaju u duhu ostvarenja krilatice – U službi prijateljstva ( Servo Per Amikeco)

Foto galerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran