IPA LOGO final SPLIT

Skupština i predblagdansko druženje 2014.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Godišnja skupština regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska održana je u već uobičajenom terminu prosinca, u predblagdansko vrijeme. Na radnom dijelu članovi su većinom glasova prisutnih usvojili izvješće za proteklu 2014. i plan rada za 2015.godinu u kojem je predstavljeno šest projekata. Svih šest predstavljenih projekata uvršteni su i u kalendar Hrvatske Sekcije. Financijsko izvješće razrađeno kroz prihodovne i rashodovne stavke na dan 19.12.2014. usvojeno je jednoglasno.

U radnom dijelu usvojene su i izmjene Statuta usklađenog sa novim Zakonom o udrugama koji je na snazi od 1.10.2014. kao i Poslovnik Skupštine kluba koji je ujedno i priprema za predstojeću izbornu Skupštinu u ožujku 2015.godine. Poslovnikom Skupštine razrađena je metodika organizacije i provedbe izbora za tijela kluba koja bira Skupština, sve sa ciljem pripreme članova i kandidata za kvalitetno sudjelovanje u radu Skupštine.

Uručenje priznanja najljepši je trenutak ovogodišnjeg okupljanja. Naime, čak je trinaest naših članova nagrađeno od strane tijela Hrvatske Sekcije u čijem radu sudjeluju predstavnici svih klubova u Hrvatskoj. Dvanaest zlatnih plaketa i srebrena medalja Sekcije za 10 godina predanog rada, priznanje su pojedincima ali i svima koji kroz klub promiču struku, humanost, interakciju sa zajednicom te potporu sportskim i društvenim aktivnostima djelatnika policije sukladno ciljevima zbog kojih je klub i osnovan.

U ime Sekcije i kao izaslanik predsjednika Vidaka, plakete i medalju je uručio dopredsjednik Sekcije Antun Novoselović koji se članovima kluba IPA SD obratio pozdravnim riječima i čestitkom za Božić i Novu Godinu.

Uz priznanja Sekcije, Upravni odbor kluba odlučio je uručiti klupske plakete četvoro članova koji su svojim radom značajno pomogli ostvarenju planova u 2014.godini. Klupska priznanja je uručio tajnik u klubu i član Nadzornog odbora Sekcije, Perica Orešković. Tajniku Županijskog lovačkog saveza Mati Budimiru uručena je posebna zahvalnica za suradnju i potporu u projektima kluba posebno kod realizacije turnira pod nazivom Stari sportovi.

Prijatelji iz klubova IPA Županije Zapadnohercegovačke i IPA Livno iz Županije Hercegbosanske pridružili su se svečanom dijelu Skupštine i domjenku nastavivši tako lijep običaj međusobne potpore i suradnje. Uz kolege iz dvije županije Federacije BiH okupljanju se pridružio i tajnik kluba IPA Zadar Jure Ražov.

Nakon čestitke za Božić i želja za ostvarenjem osobnih i poslovnih plaova u 2015.god,  u dobrom raspoloženju uz gastro ponudu iz Medine kužine i svirku, okupljanje se nastavilo u veselom tonu. Gotovo 150 prisutnih članova i prijatelja kluba, vjerujemo pronašli su razlog da se vremena provedenog u IPA društvu sjećaju u duhu ostvarenja krilatice – U službi prijateljstva ( Servo Per Amikeco)

Foto galerija

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.