IPA LOGO final SPLIT

„SRCEM ZA MALE HEROJE“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Javne Vatrogasne Postrojba Split pokrenula je akciju pod nazivom „SRCEM ZA MALE HEROJE“, u sklopu čega je u večernjim satima dana 25. srpnja 2021. u Splitu s startom na Rivi organizirana Humanitarna utrka za Neonatologiju KBC Split, na koju se odazvao i naš Klub, te su u suradnji s PU SD na istoj sudjelovali policijski službenici ove PU-e i članovi našeg Kluba.

Pošto je utrka bila revijalnog karaktera, na istoj su svi zainteresirani mogli sudjelovati bez obzira na trenutnu fizičku spremu, te su neki trčali, a poneki samo šetali sukladno motu utrke „važno je sudjelovati“ i na taj način podržati ovu hvalevrijednu Humanitarnu akciju kojom se želi pomoći najpotrebnijima, odnosno djeci na Neonatologiji KBC Split.

Ovom prilikom želimo se posebno zahvaliti kolegi iz Njemačke Martinu Denzer ujedno i članu IPA Erding-Bavarska, koji se trenutno nalazi na ispomoći u našoj PU-i, te je na ovaj način svojim osobnim zalaganjem doprinio uspješnom provođenju ove hvalevrijedne akcije, a ujedno da to organizator nije ni znao akcija je dobila međunarodni karakter, uz napomenu da je ukupno na utrci sudjelovalo preko 300 trkača.

Uvijek nas raduje kada svojim malim doprinosom možemo sudjelovati u nečemu velikom, te se nadamo da ćemo i dalje sukladno mogućnostima podržati svaku sličnu akciju uz našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran