IPA LOGO final SPLIT

Streljački Kup – sv. Mihovil 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom blagdana sv. Mihovila-Dana policije naš Klub je u suradnji s PU SD organizirao Streljački Kup – sv. Mihovil 2021. Tom prilikom na strelištu u Stobreču okupilo je 60 natjecatelja iz slijedećih ustrojstvenih jedinica I. PP Split-5 ekipa, PP Omiš, Makarska, Sinj, Solin, Kaštela, Trogir, PGP Trilj, PGP Imotski, PPP Split, PPRP Split, IJP Split i PU SD-2 ekipe, te po prvi puta na našem druženju pridružio nam se pripadnik Civilne Zaštite PUCZ, ŽC 112 Split – Josip Trogrlić. Po završetku natjecanja uslijedio je prigodni domjenak, te je od strane načelnika PU SD gosp. Slobodana Marendić upućen prigodni pozdrav svim prisutnima, nakon čega je zajedno s tajnikom Kluba Divnom Popović i predsjednikom Kluba Pericom Orešković izvršena dodjela medalja i pehara kojom prilikom su ostvareni slijedeći rezultati.

U kategoriji žene 3. mjesto i brončanu medalju osvojila je Pavica Dukan – I. PP Split, 2. mjesto i srebrnu medalju osvojila je Silva Vržina – I.PP Split, a najpreciznija u kategoriji žene i zlatnu medalju osvojila je Martina Klapež – PGP Trilj. U kategoriji muški 3. mjesto i brončanu medalju osvojio je Stipe Barać-PU SD1, 2. mjesto i srebrnu medalju osvoji je Zvonimir Vrkić-PP Omiš, a najprecizniji na ovom turniru bio je Filip Ginoski – Policijska akademija.

Ekipno 3. mjesto osvojila je ekipa PU SD1 u sastavu Barać-Cvitković-Matković, 2. mjesto osvojila je ekipa I. PP Split4 u sastavu Peša-Radić-Maslić, a 1. mjesto osvojila je ekipa PP Omiš u sastavu Barišić-Vrkić-Ginoski.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima na sudjelovanju, te se nadamo da će ovaj turnir postati tradicionalno druženje povodom proslave Sv. Mihovila-Dana Policije, uz sudjelovanje i svih ostalih ustrojstvenih jedinica, a sve uz našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO   

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga