IPA LOGO final SPLIT

Streljaštvo – pogled na rezultate i zahvala

Facebook
Twitter
LinkedIn

I u prijateljskom okruženju kakvo je dominiralo na strelištu 9. svibnja 2015. nije nedostajalo natjecateljskog duha. Naime, sad već stari sportski rivali od kojih se neki na vatrenoj liniji sreću redovito kako u Splitu tako i na drugim IPA turnirima, pripremama su očito pristupili ozbiljno što najbolje pokazuju ostvareni rezultati.

U međunarodnoj konkurenciji ponovio se bliski susret trofejnih rivala, a ove godine na bodovnoj ljestvici između ukupnog pobjednika IPA SD 1 (628) i kluba IPA Livno (620) , izvrsnim rezultatom koji je za samo tri boda slabiji od pobjednika, smjestila se ekipa SJP BATT 1 (625).

U ženskoj konkurenciji dominirala je Jelena Božić IPA SD koja je ove godine ujedno i najbolja natjecateljica u konkurenciji svih članova Hrvatske sekcije koji su nastupili na turniru što joj je u konačnici donijelo i glavnu nagradu – pištolj partnera iz tvrtke HS Produkt.

Iskusna Marija Horvat iz kluba IPA Međimurje srebrena je ispred Maje Martinić (IPA SD) u konkurenciji 14 natjecateljica.

Međunarodna muška konkurencija iznimno je jako natjecanje u kojem treću godinu turnir osvaja Boris Ercegović IPA SD 1 ( 218 bodova ) ispred Igora Pavlova (214 bodova ) i Damira Giljanovića SJP BATT1 ( 214 bodova – jedan bod zaostatka u raspucavanju )

U konkurenciji djelatnika PU splitsko dalmatinske medalje su podijeljene drugu godinu, a na postolju su i neka nova lica.

Žene

1. Jelena Božić , Pomorska PP

2. Maja Martinić , OKC

3. Silva Pranjić Vržina, I. PP

Muškarci

1. Dean Ginoski, PP Omiš

2. Dean Grubišić. IJP Split

3. Ivo Vranješ, Sektor kriminalističke policije

Ekipno

1. IPA SD 2 ( Ginoski, Peša, Vranješ)

2. IPA SD 3 ( ženska ekipa Božić, Martinić, Klapež)

3. IJP Split 1 ( Marunčić, Grubišić, Buzov )

Na večeri za natjecatelje, plakete najboljim stranim natjecateljima u ženskoj i muškoj konkurenciji uručene su natjecateljici iz Češke, Ria Michalikova i Blažu Andabaku iz kluba IPA Livno.

Klapa Policijske uprave splitsko dalmatinske, Sveti Mihovil, uvela nas je u večernje druženje, a vješta voditeljica Sandra Barčot dodjelu plaketa i zahvalnica učinila je pravom veselom predstavom.

Naporan dan na strelištu lakšim su učinili vrijedni Joke, Željko, Zoran, Jadranko, Ante, Ivica – „Soundsystem” , Lidija i Tihina ekipa sudaca iz streljačkog kluba Centar.

Hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji III. međunarodnog IPA SD streljačkog turnira.

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama