IPA LOGO final SPLIT

Streljaštvo – pogled na rezultate i zahvala

Facebook
Twitter
LinkedIn

I u prijateljskom okruženju kakvo je dominiralo na strelištu 9. svibnja 2015. nije nedostajalo natjecateljskog duha. Naime, sad već stari sportski rivali od kojih se neki na vatrenoj liniji sreću redovito kako u Splitu tako i na drugim IPA turnirima, pripremama su očito pristupili ozbiljno što najbolje pokazuju ostvareni rezultati.

U međunarodnoj konkurenciji ponovio se bliski susret trofejnih rivala, a ove godine na bodovnoj ljestvici između ukupnog pobjednika IPA SD 1 (628) i kluba IPA Livno (620) , izvrsnim rezultatom koji je za samo tri boda slabiji od pobjednika, smjestila se ekipa SJP BATT 1 (625).

U ženskoj konkurenciji dominirala je Jelena Božić IPA SD koja je ove godine ujedno i najbolja natjecateljica u konkurenciji svih članova Hrvatske sekcije koji su nastupili na turniru što joj je u konačnici donijelo i glavnu nagradu – pištolj partnera iz tvrtke HS Produkt.

Iskusna Marija Horvat iz kluba IPA Međimurje srebrena je ispred Maje Martinić (IPA SD) u konkurenciji 14 natjecateljica.

Međunarodna muška konkurencija iznimno je jako natjecanje u kojem treću godinu turnir osvaja Boris Ercegović IPA SD 1 ( 218 bodova ) ispred Igora Pavlova (214 bodova ) i Damira Giljanovića SJP BATT1 ( 214 bodova – jedan bod zaostatka u raspucavanju )

U konkurenciji djelatnika PU splitsko dalmatinske medalje su podijeljene drugu godinu, a na postolju su i neka nova lica.

Žene

1. Jelena Božić , Pomorska PP

2. Maja Martinić , OKC

3. Silva Pranjić Vržina, I. PP

Muškarci

1. Dean Ginoski, PP Omiš

2. Dean Grubišić. IJP Split

3. Ivo Vranješ, Sektor kriminalističke policije

Ekipno

1. IPA SD 2 ( Ginoski, Peša, Vranješ)

2. IPA SD 3 ( ženska ekipa Božić, Martinić, Klapež)

3. IJP Split 1 ( Marunčić, Grubišić, Buzov )

Na večeri za natjecatelje, plakete najboljim stranim natjecateljima u ženskoj i muškoj konkurenciji uručene su natjecateljici iz Češke, Ria Michalikova i Blažu Andabaku iz kluba IPA Livno.

Klapa Policijske uprave splitsko dalmatinske, Sveti Mihovil, uvela nas je u večernje druženje, a vješta voditeljica Sandra Barčot dodjelu plaketa i zahvalnica učinila je pravom veselom predstavom.

Naporan dan na strelištu lakšim su učinili vrijedni Joke, Željko, Zoran, Jadranko, Ante, Ivica – „Soundsystem” , Lidija i Tihina ekipa sudaca iz streljačkog kluba Centar.

Hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji III. međunarodnog IPA SD streljačkog turnira.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.