IPA LOGO final SPLIT

Streljaštvo – poziv članovima kluba IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedavno održan I. IPA SD CUP, potaknuo je razmišljanje o osnivanju sekcije – streljaštvo. Od ideje do realizacije nije dugo trebalo pa je u dogovoru sa partnerima iz tvrtke „Aservo” i streljačkog kluba „Centar” projekt i pokrenut

Voditelj projekta: Oliver Peša – I.PP

Kako se uključiti: zainteresirani članovi kluba IPA SD dobrodošli su na strelištu u Stobreču – srijedom u 18:00 sati kada će se održavati trening po pravilima streljačkog saveza i kućnog reda.

Mete i streljivo ( na strelištu u Stobreču se koristi isključivo streljivo sa „mekanim” zrnom koje sprječava rikošet ) dostupni su na samom strelištu kod voditelja projekta po cijeni od dvije kune za komad.

Članovi kluba mogu sami nabavljati opisano streljivo, dostupno kod partnera kluba u prostorima tvrtke „Aservo” na adresi Rovinjska 4 u Splitu, po povlaštenoj – 10% umanjenoj cijeni.

Organizirani trening prilika je da se uz savladavanje vještine gađanja, članovi kluba upoznaju sa različitim vrstama oružja i opreme kao i načinom pripreme vrhunskih strijelaca.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran