IPA LOGO final SPLIT

Streljaštvo – poziv članovima kluba IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedavno održan I. IPA SD CUP, potaknuo je razmišljanje o osnivanju sekcije – streljaštvo. Od ideje do realizacije nije dugo trebalo pa je u dogovoru sa partnerima iz tvrtke „Aservo” i streljačkog kluba „Centar” projekt i pokrenut

Voditelj projekta: Oliver Peša – I.PP

Kako se uključiti: zainteresirani članovi kluba IPA SD dobrodošli su na strelištu u Stobreču – srijedom u 18:00 sati kada će se održavati trening po pravilima streljačkog saveza i kućnog reda.

Mete i streljivo ( na strelištu u Stobreču se koristi isključivo streljivo sa „mekanim” zrnom koje sprječava rikošet ) dostupni su na samom strelištu kod voditelja projekta po cijeni od dvije kune za komad.

Članovi kluba mogu sami nabavljati opisano streljivo, dostupno kod partnera kluba u prostorima tvrtke „Aservo” na adresi Rovinjska 4 u Splitu, po povlaštenoj – 10% umanjenoj cijeni.

Organizirani trening prilika je da se uz savladavanje vještine gađanja, članovi kluba upoznaju sa različitim vrstama oružja i opreme kao i načinom pripreme vrhunskih strijelaca.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.