IPA LOGO final SPLIT

Tajnik IPA Toscana u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Poticati nova poznanstva i suradnju policijskih službenika izvan granica Lijepe Naše, važna je odrednica našeg kluba i međunarodne policijske udruge.

Dana 23. kolovoza 2013. godine prilikom kružnog putovanja Jadranom, tajnik IPA Toscana, Miscele Mastroberti navratio je u posjet Splitu i RK IPA splitsko-dalmatinska. Dobri domaćini iz Pomorske PP i našeg kluba potrudili su se u kratkom vremenu upoznati kolegu i prijatelje sa važnim detaljima iz povijesti i sadašnjeg trenutka Splita, Dalmacije i Hrvatske. Miscele se posebno iznenadio kada je na obali ugledao i poznatu odoru. Naime, kolegu je dočekao i Merli Accihile, talijanski policajac iz Rima na ispomoći u Splitu.

Druženje uz kavu potaknulo je niz ideja o suradnji, a tajnik Perica Orešković pobrinuo se da Miscele u Italiju uz nova prijateljstva i lijepe uspomene ponese i znakovlje Sekcije i kluba.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.