Treće mjesto na memorijalnom turniru – Andrija Bartulić Toni

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv organizatora udruge HVIDRA Split, naša je malonogometna ekipa po prvi put sudjelovala na tradicionalnom turniru koji se kao dio programa održava u sjećanje na poginulog pukovnika HV Andrijiu Bartulića-Tonija. Nakon molitve i paljena svijeća na mjestu pogibije, počelo je kup natjecanje sa osam ekipa. U prvom kolu i odmah vatreno krštenje protiv kolega iz 72. bojne VP, pojačani bivšim reprezentativcem Ivicom Mornarom. U izjednačenoj utakmici rezultata 2:2 presudili su penali. Vratar Ljubo Gabrić pročitao je Mornarevu namjeru, dok je Ante Puljiz rutinski poslao loptu u rašlje i odveo ekipu u polufinale i sportski susret s ekipom udruge 4. gardijske brigade. Nakon zahtjevne i sportske borbe četvrtaši idu u finale, a u prostorije našeg kluba odlazi pehar za treće mjesto. U finalu kolege iz udruge SJP BATT Split potvrđuju nagađanja o favoritu, slaveći uz pobjednički pehar.

Nastavak programa u večernjim satima ponudio je veličanstveni koncert Klape HRM „Sveti Juraj” i orkestra HRM. Domjenak nakon koncerta prilika je porazgovarati sa nekim starim poznanicima i obnoviti zajednička sjećanja. Sjećanje na Andriju i sve Hrvatske branitelje svaki dan i u ovo blagdansko vrijeme, naša je i obveza generacija koje dolaze.

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.