IPA LOGO final SPLIT

Turistička zajednica Split i IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suradnja kluba IPA SD, PU SD i Turističke zajednice Split kod organizacije različitih kulturno zabavnih okupljanja, gradskih manifestacija i drugih sadržaja kojima se promiče baština i ljudi Splita dugogodišnji je kontinuitet.

Za ovu kalendarsku godinu, naš klub i TZ Splita planirali su i novi iskorak potvrđujući svoju ulogu dobrog domaćina gostima koji su ujedno i članovi IPA-e, sa bilo kojeg kraja zemaljske kugle.

Naime, 250 kartica iz projekta „Split Card” na raspolaganju je klubu i članovima IPA-e koji dolaze u Split.

Korištenje kartice prema pravilima TZ, omogućiti će članovima IPA-e besplatne obilaske nekih muzeja i ustanova, popuste i do 50% te određene pogodnosti kod smještaja, renta-car usluga i dr. i to na 54 lokacije u Splitu. Uz karticu korisnik dobiva i praktičan plan grada sa obilježenim lokacijama na kojima se kartica može koristiti.

Kartice će zainteresiranim članovima uručivati tajnik ili predstavnik IPA- e u ustrojstvenoj jedinici temeljem važeće članske iskaznice.

Kontakt za članove

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.