IPA LOGO final SPLIT

Turnir u streljaštvu – Kup Sv. Mihovila 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn

U organizaciji Policijske uprave SD , Regionalnog kluba International Police Association Splitsko -dalmatinske, streljačkog kluba IPA SD i streljačkog kluba Centar organizira se turnir policijskih postaja u preciznom streljaštvu dana 23. rujna 2023. godine, u 09 sati, na strelištu Javne ustanove u Stobreču. Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave u svojim ustrojstvenim jedinicama najkasnije do 21.09.2023 godine u 12 sati, koje će proslijediti prijave. Same propozicije takmičenja su da se puca na 10 metara, tri (3) metka probe i odmah zatim dvije serije po pet (5)metaka za ocjenu. Od ukupno ispucanih trinaest (13) metaka odbijaju se tri najlošija pogotka. Natjecanje je ekipno tri (3) člana ukupnog zbroja i isto tako pojedinačno s postignutim rezultatom. Ekipe mogu biti prijavljene i u mješovitim sastavima.

Napomena.

Natjecanje se provodi s vlastitim zaduženim oružje 9 mm, ukoliko netko opravdano ne duži takvo oružje biti će osigurano i klupsko oružje ( HS 9 mm ).

Streljivo će biti osigurano na strelištu i podijeljeno za samo natjecanje.

Molimo sve posjetitelje i takmičare da na samo strelište pristupe s praznim spremnikom koji je vani samog oružja zbog sigurnosti svih sudionika.

Na samom događanju ćemo osigurati sve potrebne zaštitne mjere i provoditi će ga naši ovlašteni instruktori.

Kontakt osoba je tajnik Kluba Joško Stolica – 098 861 099

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran