U gostima kod IPA Lika

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv IPA Lika, 01. ožujka 2013. godine u Gospiću je gostovala malonogometna ekipa IPA Split. U minibus tvrtke „Lavnada Tours” smjestila se ekipa i dio navijačke sekcije u kojoj su za ovu priliku dominirale kolegice.

U gradskoj športskoj dvorani u Gospiću upriličen je doček domaćina,a nakon pozdrava i zajedničkog fotografiranja uslijedila je zanimljiva utakmica s puno obrata. Na kraju, minimalnom prednošću rezultatom 5 : 6, pobjednici su gosti . Ipak, opći je dojam da smo na ovoj utakmici svi pobijedili. Vjerojatan ključ našeg rezultatskog uspjeha potpora je naše navijačke skupine.

Nakon utakmice, u restoranu „MOST” nastavljeno je druženje uz nezaobilaznu mladu ličku janjetinu, odojak i druge delicije. Uz nabrojano, poštujući običaje domaćini su osigurali i bogat korizmeni jelovnik.

U dobrome i ugodnome društvu vrijeme brzo prolazi. Oko 22,00 sata odlučili smo se na povratak imajući u vidu da u Lici još uvijek vladaju zimski uvjeti, a ni snijega ne fali.

U dobrome duhu druženja , dogovoren je nastavak ovakvih susreta pa su Ličani obećali skori dolazak u Split.

Upravni odbor našeg kluba planira proljetni izlet u Liku što sa ovakvim domaćinima neće biti problem organizirati.

Fotogalerija

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.