IPA LOGO final SPLIT

U gostima kod IPA Lika

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv IPA Lika, 01. ožujka 2013. godine u Gospiću je gostovala malonogometna ekipa IPA Split. U minibus tvrtke „Lavnada Tours” smjestila se ekipa i dio navijačke sekcije u kojoj su za ovu priliku dominirale kolegice.

U gradskoj športskoj dvorani u Gospiću upriličen je doček domaćina,a nakon pozdrava i zajedničkog fotografiranja uslijedila je zanimljiva utakmica s puno obrata. Na kraju, minimalnom prednošću rezultatom 5 : 6, pobjednici su gosti . Ipak, opći je dojam da smo na ovoj utakmici svi pobijedili. Vjerojatan ključ našeg rezultatskog uspjeha potpora je naše navijačke skupine.

Nakon utakmice, u restoranu „MOST” nastavljeno je druženje uz nezaobilaznu mladu ličku janjetinu, odojak i druge delicije. Uz nabrojano, poštujući običaje domaćini su osigurali i bogat korizmeni jelovnik.

U dobrome i ugodnome društvu vrijeme brzo prolazi. Oko 22,00 sata odlučili smo se na povratak imajući u vidu da u Lici još uvijek vladaju zimski uvjeti, a ni snijega ne fali.

U dobrome duhu druženja , dogovoren je nastavak ovakvih susreta pa su Ličani obećali skori dolazak u Split.

Upravni odbor našeg kluba planira proljetni izlet u Liku što sa ovakvim domaćinima neće biti problem organizirati.

Fotogalerija

 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran