IPA LOGO final SPLIT

Uspio I. plivački maraton IPA SD – 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu natjecanja na Croatia Open Water plivačkom maratonu, 17. kolovoza 2013. u Splitu, održana je i utrka na 2000 metara. U posebnoj kategoriji – I. plivački maraton IP SD, nastupilo je 11 natjecatelja iz redova policijskih službenika, djelatnika MUP-a i članova kluba IPA SD.

Medalje za tri prva mjesta podijelili su zlatni Stjepko Merdžo, policijski službenik i blagajnik u klubu,

srebreni Marin Šunjerga i brončani Marko Perišić, policijski službenici.

Plivači su u Split pristigli sa tri kontinenta iz 19 država:Australija, USA, Rusija, Angola, Velika Britanija, Njemačka, Italija, Francuska, Poljska, Češka,Francuska, Slovačka, Mađarska,Austrija, Albanija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Hrvatska.Ukupno je nastupilo više od 100 natjecatelja u različitim kategorijama.

U konkurenciji nositelja medalja sa Mediteranskih igara i jakih plivačkih utrka, naši su se plivači odlično držali. Najmlađa kategorija ponudila je mogućnost nastupa svima zainteresiranima, a kako se na startu okupio i lijep broj članova kluba zajedno sa obiteljima, neki su se juniori odlučili i za svoje prvo natjecanje što je upotpunilo zanimljiv dan na obali.

Nakon dodjele medalja druženje je nastavljeno u ugodnom okruženju na obali veslačkog kluba Mornar.

U ime kluba, suvenire kao podsjetnik na boravak u Splitu i druženje sa policajcima, zlatnom sa Mediteranskih igara 2013. talijanskom plivaču Matteo Furlan, uručila je predstavnica i član upravnog odbora Dubravka Čelar.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.