VIII. IPA SD turnir u preciznom streljaštvu IPA SPLIT SHOOTING CUP

Facebook
Twitter
LinkedIn


SPLIT, 30/04/2022

VIII. izdanje međunarodnog IPA SD turnira u streljaštvu – IPA SPLIT SHOOTING CUP održano je 30. travnja 2022. godine u Stobreču, a turnir je brojao 56 natjecatelja.
U natjecateljskom dijelu nastupili su strijelci iz četiri IPA sekcije i to IPA Crna Gora, IPA Njemačka, klub Stuttgart, IPA BiH sa predstavnicima čak šest klubova i to IPA ŽZH Grude, IPA ŽHB Livno, IPA Zenica, IPA Bihać, IPA Banja Luka. Iz Hrvatske sekcije odazvali su se IPA Šibenik, IPA Slavonski Brod i naravno domaćini iz IPA Split. Još su nastupili i natjecatelji u ime MUP Livno, MUP Mostar, Granična policija BiH i Policijska uprava SD.

Nakon natjecanja održan je i prigodni domjenak, te je od strane načelnika PU SD g. Slobodana Marendića kao i predsjednika kluba g. Marka Doljanina, uslijedila dodjela medalja i pehara. Na svečanom dijelu pridružio se i potpredsjednik Hrvatske sekcije Jure Ražov.

Rezultati po kategorijama:
Pojedinačno, Ž:

  1. Marija Šego (IPA ŽZH 1)
  2. Klaudija Borojević (IPA BANJA LUKA)
  3. Silva Vržina (IPA SPLIT W)

Pojedinačno, M:

  1. Srđa Miranović (IPA CRNA GORA)
  2. Josip Mišković HB
  3. IPA SPLIT W

Ekipno, M:

  1. IPA CRNA GORA
  2. IPA SPLIT 1
  3. GRANIČNA POLICIJA BiH

Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo svima na sudjelovanju i nadamo se da se sljedeći put vidimo u još većem broju!

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,