IPA LOGO final SPLIT

VIII. Malonogometni turnir sv. Mihovil

Facebook
Twitter
LinkedIn

I ove godine naš je Klub u sklopu proslave Dana Policije i blagdana sv. Mihovila, a u suradnji s PU SD i podružnicama dva sindikata naše uprave (SPH i NSP), organizirao VIII. Malonogometni turnir sv. Mihovil.

Ove godine okupilo se 10 ekipa iz ustrojstvenih jedinica nase PU-e i to na poznatom starom mjestu kod naseg Frane, odnosno terenima Turmovac na Karepovcu, a nastupile su slijedeće ekipe: PGP Imotski, PGP Trilj, PP Trogir, PP Solin, PP Kastela, I.PP Split-NSP, PPRP Split, PPP Split, IJP Split i SJP Split.

Nakon prilično uzbudljivih duela i nadmetanja za treće mjesto odlučivali su penali te su boljim i preciznijim izvođenjem pehar osvojili momci iz ekipe PGP Imotski, čime su proslogodisnjeg pobjednika ekipu PGP Trilj ove godine ostavili bez pehara, dok je finalni dvoboj nakon 0:0 također odlučen izvodenjem penala i tu su koncetriraniji i precizniji bili momci iz ekipe PPP Split i po prvi puta osvojili ovaj turnir, dok je drugo mjesto zauzela ekipa IJP Split.

Ovom prilikom zelimo se zahvaliti svim rukovoditeljima koji su nam omogucili odrzavanje ovog turnira, unatoc brojnim sluzbenim obvezama i radnim zadaćama, te dvama sindikatima koji su nam se pridružili u provođenju ove aktivnosti i druženju, pa se nadamo i priželjkujemo da nam se dogodine priključe i drugi sindikati koji djeluju u našoj PU-i, zatim posebna zahvala ide kolegi Ninoslavu Ćurić koji je pomogao u provođenju natjecanja, kao i sudcima-kolegama iz PGP Imotski.

Na ovaj smo nacin tijekom cijelodnevnog druzenja, a okupilo se preko 120 kolega iz ustojstvenih jedinica, kao i predsjednik IPA HBŽ-Livno Tino Krivić i njegovi momci koji su nam se pridružili u popodnevnim satima, čime smo na jos jedan lijep i ugodan nacin obiljezili nas dan i lijepo se proveli, te se nadamo da ćemo ovu tradiciju druženja i športskog natjecanja uoči dana našeg nebeskog zaštitnika nastaviti i u budunosti, a sve uz našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran